Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rihanna si Nicki Minaj, cele mai multe nominalizari la editia 2012 a American Music Awards

B1 B1,
Rihanna si Nicki Minaj, cele mai multe nominalizari la editia 2012 a American Music Awards

Cantaretele Rihanna si Nicki Minaj au luat fata tuturor la nominalizarile American Music Awards 2012, fiecare dintre ele concurand la cate patru sectiuni. Mai mult, cele doua vor concura una cu alta la. continuă pe B1

Razboi intre Nicki Minaj si Mariah Carey! Amenintare cu pistolul?

Razboiul dintre Mariah Carey si Nicki Minaj pare sa capete proportii. Iar acum, jurnalista Barbara Walters este si ea implicata! Aceasta din urma sustine ca a stat de vorba cu Mariah Carey referitor la conflictul dintre ea si Nicki Minaj Continue reading .

GADGETURI TOXICE. Care sunt cele mai NOCIVE telefoane mobile.

Doua dintre cele mai populare si mai bine vandute telefoane mobile ale momentului, iPhone 5 si Galaxy S III, sunt considerate toxice de cercetatori, care au afirmat ca substantele din compozitia acestor aparate pot duce la dezvoltarea de malformatii ale fatului sau la alte probleme de sanatate, potrivit Mediafax. Potrivit unui studiu realizat de experti ai site-urilor ifixit. org si healthystuff. org si citat de editia online a publicatiei Daily Mail, unele parti componente ale telefoanelor .

Cele mai penibile aparitii ale vedetelor. Acestea ar fi trebuit sa ramana ascunse

Celebritatile pot arata perfect pe covorul rosu, dar chiar si cei mai frumosi oameni pot fi suprinsi in momente proaste. Nydailynews. com a adunat mai multe fotografii in care vedetele de la Hollywood sunt.

Cele mai penibile aparitii ale vedetelor. Imaginile ar fi trebuit sa ramana ascunse

Celebritatile pot arata perfect pe covorul rosu, dar chiar si cei mai frumosi oameni pot fi suprinsi in momente proaste. Nydailynews. com a adunat mai multe fotografii in care vedetele de la Hollywood sunt.

Mai multe fragmente de oase ce par a fi de copil, gasite langa fundatia unei case din Timis.

Mai multe fragmente de oase ce par a fi de copil au fost gasite langa fundatia unei case din localitatea Costeiu, judetul Timis, in timpul unor lucrari de subzidire, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, luni, in timp ce facea lucrari de subzidire la o casa din localitatea Costeiu, judetul Timis, un barbat a gasit ingropate in pamant mai multe .

UDMR, mai multe voturi in 2012?.

Presedintele UDMR, Hunor Kelemen, a declarat la Arad ca se asteapta ca la alegerile din iarna UDMR sa ia mai multe voturi decat in 2008 si sa depaseasca fara probleme pragul electoral de 5%. Noi asteptam mai multe voturi decat in 2008. Daca maine ar fi organizate alegeri atunci, sigur, noi am primi mai multe voturi, asa cum arata toate sondajele si sunt convins ca vom depasi pragul de 5 %, a declarat Hunor Kelemen presedintele UDMR. Uniunea va avea candidati la alegerile parlamentare in toate .

Mai multe sectii de votare in Cluj.

Numarul sectiilor de votare din judetul Cluj pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie va fi mai mare decat cel existent la alegerile locale din 10 iunie. Astfel, 652 de sectii ii vor astepta pe alegatori peste mai putin de doua luni, cu 41 mai multe decat au fost la inceputul verii, atunci cand au fost alesi primarii localitatilor si presedintii consiliilor judetene. Potrivit prefectului de Cluj, Gheorghe Vuscan, schimbarea a fost facuta datorita unei Hotarari de Guvern, prin care nu mai .

Eroare informatica la o banca din Romania: Clienti cu conturile goale dupa ce tranzactiile au fost procesate de mai multe ori

Cateva sute de romani care au dorit sa isi faca cumparaturile cu cardul s-au trezit fara bani in conturi, asta dupa ce in ultimele zile tranzactiile le-au fost procesate de mai multe ori. Banca spune ca vina.

FMI: Tarile din Europa Centrala si de Est sunt cele mai vulnerabile la socurile financiare.

Tarile din Europa Centrala si de Est sunt cele mai vulnerabile la socurile financiare, tinand cont de expunerea lor la zona euro si datoriile lor externe, in timp ce statele din Asia si America Latina sunt mai putin expuse, a avertizat miercuri Fondul Monetar International, transmit Bloomberg si Reuters, citate de Agerpres. In ciuda multor masuri importante adoptate deja de autoritati, aceasta agenda ramane incompleta, expunand zona euro unei spirale descendente de iesiri de capital, temeri .

Una dintre cele mai controversate intrebari despre Titanic are in sfarsit un raspuns

Mythbusters au debutat in noul sezon gata sa demonteze una dintre cele mai importante si controversate intrebari cu care omenirea s-a confruntat, scrie Huffington Post. Una dintre aceste intrebari este.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )