Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

UDMR, mai multe voturi in 2012?.

România Liberă România Liberă,
UDMR, mai multe voturi in 2012?.

Presedintele UDMR, Hunor Kelemen, a declarat la Arad ca se asteapta ca la alegerile din iarna UDMR sa ia mai multe voturi decat in 2008 si sa depaseasca fara probleme pragul electoral de 5%. Noi asteptam mai multe voturi decat in 2008. Daca maine ar fi organizate alegeri atunci, sigur, noi am primi mai multe voturi, asa cum arata toate sondajele si sunt convins ca vom depasi pragul de 5 %, a declarat Hunor Kelemen presedintele UDMR. Uniunea va avea candidati la alegerile parlamentare in toate . continuă pe România Liberă

Trafic rutier restrictionat in weekend pe mai multe trasee din Capitala pentru un maraton international

Traficul rutier va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe trasee din Capitala, pentru desfasurarea unui maraton international, relateaza Agerpres.

Mai multe tancuri ale armatei turce au inaintat vineri dimineata spre granita cu Siria

Mai multe tancuri ale armatei turce au fost vazute inaintand vineri dimineata spre granita cu Siria, transmite AFP. Parlamentul de la Ankara a votat joi o rezolutie ce autorizeaza guvernul sa desfasoare.

Tablouri de peste 2 milioane de euro, puse gaj de Dinu Patriciu pentru mai multe firme

Dinu Patriciu a pus gaj circa 80 de tablouri din colectia personala pentru mai multe firme pe care le controleaza, inregistrate in Elvetia sau Cipru, precum si catre o persoana fizica, transmite Mediafax.

Trafic rutier restrictionat in weekend pe mai multe trasee din Capitala pentru un maraton ...

Traficul rutier va fi restrictionat, in weekend, pe mai multe trasee din Capitala, pentru desfasurarea unui maraton international, scrie Agerpres. Conform unui comunicat al Brigazii Rutiere Bucuresti, traficul va fi inchis, sambata, intre orele 8,30 si 14,30, pe bd Unirii, intre Piata Constitutiei si intersectia cu Regina Maria, doar pe sensul catre Piata Unirii. Totodata, duminica, circulatia auto va fi restrictionata intre orele 5,00-17,00, pentru Cursa Competitiva Maraton VW 21 x 2 km .

in 2011, italienii au cumparat mai multe biciclete decat masini

Italienii au cumparat mai multe biciclete decat masini in 2011, pentru prima data in zeci de ani. Pe durata anului trecut, in Italia s-au vandut 1. 75 milioane de biciclete, cu peste 2. 000 de bucati mai.

USL a impartit colegiile in Capitala: PNL-cele mai multe in Sectorul 3, posibil unul ...

Liderii USL au finalizat negocierile privind alocarea colegiilor din Capitala pentru Alianta de Centru Dreapta-ACD PNL-PC) si Alianta de Centru Stanga-ACS PSD-UNPR), liberalii au cel mai mare numar de candidati pentru parlamentare in Sectorul 3, in timp ce PNL a renuntat la colegiul pentru Senat unde a fost ales Crin Antonescu, potrivit Mediafax. In Sectorul 1 vor fi preluate de PNL candidaturile in trei colegii pentru Camera Deputatilor, in timp ce PSD va avea un singur colegiu. In cazul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )