Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mai multe porturi din judetul Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Antena3 Antena3,
Mai multe porturi din judetul Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Mai multe porturi din judetul Constanta au fost inchise, luni seara, din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, citat de Mediafax. Astfel,. continuă pe Antena3

Mai multe porturi din judetul Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Mai multe porturi din judetul Constanta au fost inchise, luni seara, din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Astfel, conform sursei.

Recordurile de la Negru Voda: este cel mai mic oras din judetul Constanta si are cel mai longeviv primar

O localitate de frontiera este cel mai mic oras din judetul Constanta. Negru Voda are doar 5088 de locuitori, mai putini decat Baneasa care are o populatie de 5384 de persoane. in plus, este condus de acelasi primar, Ion Nicolin PSD) din anul 1990.

Mai multe biserici din Bucuresti si Catedrala Mantuirii Neamului primesc in 2015 circa 9 milioane lei din bugetul Primariei Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat din bugetul pe anul 2015 circa 9 milioane lei pentru biserici. Din aceasta suma circa 430. 000 lei vor fi alocati pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Patru barbati din Constanta au fost retinuti, fiind acuzati ca au obligat mai multe minore sa se prostitueze

Procurorii DIICOT au retinut patru barbati acuzati ca au racolat mai multe minore din judetele Constanta si Tulcea, pe care le-au obligat sa se prostitueze, informeaza Mediafax. Retinerile au fost facute in.

METEO Cod galben de vant emis pentru mai multe judete. Doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de vant, fiind anuntate intensificari ale vantului ce pot depasi, la rafala, chiar si 70 de kilometri pe ora. De asemenea, in unele zone a nins, iar traficul se desfasoara cu dificultate pe anumite drumuri. Tot din cauza zapezii, doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei. Pana astazi la ora 18. 00 este in vigoare o informare de vreme rea, valabila pentru toata tara.

S-a intors iarna! Parca suntem in ianuarie. Zapada de aprilie a blocat drumurile din mai multe judete din tara

Ninge ca in toiul iernii in mai multe judete din tara. Pe Muntele Semenic, nimeni nu mai poate urca sau cobori. Cabanierii au ramas izolati dupa ce stratul de zapada a ajuns la 40 de centimetri in statiune.

Huedin, cel mai mic oras din judetul Cluj. Localitatea cu o suta de palate construite din cersit si furturi in Anglia

Cel mai mic oras din judetul Cluj este Huedin. Localitatea care are doar 9. 346 de locuitori a ajuns in presa britanica din cauza romilor care si-au construit aici circa o suta de palate din cersetorie si furturi savarsite in Anglia.

FOTO Cel mai mic oras din judetul Arad. Sebisul are asfalt si canalizare in proportie de 100%

Conform datelor ultimului recensamant al populatiei, cel mai mic oras din judetul Arad este Sebisul, cu o populatie de 5. 831 de locuitori.

Inspectorii antifrauda au dat iama in firmele brailene: la 30 de societati comerciale controlate s-au aplicat 50 de amenzi. Sapte firme au fost inchise

Inspectorii Directiei Regionale Antifrauda DRA) Constanta au verificat, in a doua jumatate a lunii martie, 30 de societati comerciale din judetul Braila, iar numarul sanctiunilor aplicate pentru diverse nereguli s-a ridicat la 50, in valoare totala de 184. 300 lei.

Constanta: Barbati acuzati de proxenetism, retinuti

Patru barbati au fost retinuti de procurorii DIICOT, fiind acuzati ca, timp de aproximativ jumatate de an, au racolat mai multe minore din judetele Constanta si Tulcea, pe care le-au obligat sa practice prostitutia, informeaza un comunicat remis de intitutie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )