Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mai multi cercetatori chinezi si-au aflat pedepsele pentru un experiment cu bebelusi ale caror gene au fost modificate

Hotnews Hotnews,
 Mai multi cercetatori chinezi si-au aflat pedepsele pentru un experiment cu bebelusi ale caror gene au fost modificate

Experimentul a fost catalogat ca fiind unul extrem si abominabil. Ca urmare a acestuia, cei trei cercetatori chinezii au fost condamnati la inchisoare pentru pentru practici ilegale in domeniul medical, scrie Sky News. continuă pe Hotnews

Coloana de masini pe mai multi kilometri pe DN1. Soseaua este acoperita cu un strat de zapada

Traficul pe DN1 este ingreunat, duminica dupa-amiaza, circulatia desfasurandu-se in coloana pe mai multi kilometri, anunta Politia Prahova. in zona statiunilor de pe Valea Prahovei ninge viscolit, iar soseaua este acoperita cu zapada framantata.

Diplomat chinez: Turistii din China viziteaza mai mult Ungaria, Serbia, chiar si Albania, decat Romania

Mai multi turisti chinezi ajung in tarile vecine Romaniei, cum ar fi Ungaria, Cehia, Serbia si chiar Albania, decat in Romania, avand in vedere infrastructura din aceste state, spune Zhao Li, consilierul pe probleme culturale al Ambasadei Republicii Populare Chineze la Bucuresti.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Mai multi judecatori si procurori ies din sistemul de Justitie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a pensionarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )