Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mai multi judecatori si procurori ies din sistemul de Justitie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Antena3 Antena3,
Mai multi judecatori si procurori ies din sistemul de Justitie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a pensionarii. continuă pe Antena3

Coloana de masini pe mai multi kilometri pe DN1. Soseaua este acoperita cu un strat de zapada

Traficul pe DN1 este ingreunat, duminica dupa-amiaza, circulatia desfasurandu-se in coloana pe mai multi kilometri, anunta Politia Prahova. in zona statiunilor de pe Valea Prahovei ninge viscolit, iar soseaua este acoperita cu zapada framantata.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Atac cu racheta in Yemen: mai multi morti ucisi la parada militara

O racheta trasa duminica asupra unei parade militare din Yemen a ucis cel putin sapte oameni - patru copii si trei militari - si a ranit alti 21, informeaza DPA. Incidentul a avut loc in provincia Dhale din sudul tarii.

Cele mai frumoase vitrine de Craciun din lume in 2019

Anul acesta, unele dintre cele mai exclusiviste magazine din Londra si Paris s-au transformat in veritabile puncte de atractie pentru localnici si turisti deopotriva, iar asta gratie modului spectaculos in care si-au impodobit vitrinele de Craciun! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )