Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mai multi clienti care stateau la terasa unui bar din Arges, spulberati de o masina scapata de sub control

Antena3 Antena3,
Mai multi clienti care stateau la terasa unui bar din Arges, spulberati de o masina scapata de sub control

Grav accident rutier intr-un sat din judetul Arges. Clientii care stateau la terasa unui bar, au fost pur si simplu spuberati de o masina care a intrat cu viteza in ei. La terasa se afla un grup. continuă pe Antena3

Trei oameni au fost raniti, in Arges, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe terasa unui bar

Trei persoane au fost ranite, marti, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe terasa unui bar din Lunca Corbului, judetul Arges, potrivit Politiei Judetene Arges.

Accident inedit in judetul Arges! Trei raniti, dupa ce un tanar a intrat cu masina in terasa unui bar

Trei oameni au fost raniti, marti dupa-amiaza, dupa ce un tanar a pierdut controlul volanului din cauza vitezei si a intrat cu masina pe terasa unui bar din localitatea Lunca Corbului din judetul Arges,.

Accident grav cu trei raniti: o masina a intrat in terasa unui bar

Un grav accident rutier a avut loc marti dupa-amiaza in localitatea argeseana Lunca Corbului. Soferul unei masini a scapat volanul de sub control si a intrat in plin in terasa unui bar.

Fenomen ingrijorator in Romania. Avem printre cei mai multi tineri care stau degeaba din Europa, iar numarul lor este in crestere

Romania este una dintre tarile fruntalse din Uniunea Europeana, cu cei mai multi tineri care nu urmeaza studii, dar nici nu muncesc. ingrijorator este faptul ca numarul lor tot creste. Potrivit.

Atentat la Paris: O masina a intrat in multime. O fetita de opt ani a murit, iar mai multi oameni au fost raniti

Un autoturism BMW a intrat deliberat pe terasa unei pizzerii din Seine et Marne, suburbie a Parisului. O fetita de opt ani a murit, iar mai multi oameni au fost raniti. Stire in curs de.

SUA:Trump isi dizolva doua dintre consiliile economice, dupa ce mai multi directori de companii si-au prezentat demisiile

Presedintele american Donald Trump a dizolvat miercuri doua dintre instantele care il consiliaza in domeniul politicilor economice, dupa ce mai multi CEO au demisionat in urma remarcilor referitoare la protestul din Charlottesville facute de acesta, anunta Reuters. Trump a facut anuntul pe Twitter.

Tensiuni la granita dintre China si India: Mai multi soldati s-au batut cu... pietre (VIDEO)

Tensiunile militare de la granita himalayana dintre China si India par sa se propage si spre alte zone. Mai multi soldati chinezi si indieni s-au batut cu pietre in regiunea muntoasa Ladakh, informeaza.

Aproximativ 50 de locatari ai unui bloc din Sibiu, evacuati in urma unui incendiu; mai multi oameni au facut atacuri de panica

Aproximativ 50 de locatari ai unui bloc din municipiul Sibiu au fost evacuati, marti, in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament aflat la etajul al doilea al imobilului, mai multe persoane suferind atacuri de panica, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu, citati de news. ro.

Top 10 fonduri de investitii in care cei mai multi romani isi tin banii. Anul viitor se vor chinui sa bata inflatia

Majoritatea romanilor prefera sa faca plasamente foarte sigure atunci cand vine vorba de propriile economii, topul fondurilor de investitii preferate de acestia fiind dominat de fondurile care tin banii in titluri de stat romanesti si depozite. Peste.

Presa: Procurorul special Robert Mueller vrea sa interogheze mai multi fosti si actuali membri ai administratiei Trump. UIn fost inalt responsabil al Casei Albe se afla in vizorul lui Mueller

Procurorul special Robert Mueller, cel care conduce ancheta privind ingerintele Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA din 2016, intentioneaza sa-l interogheze pe fostul sef de personal de la Casa Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )