Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mai multi lideri PNL din Calarasi, izolati la domiciliu de teama coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Mai multi lideri PNL din Calarasi, izolati la domiciliu de teama coronavirusului

Primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, senatorul Raducu Filipescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Valentin Barbu, dar si mai multi ziaristi din presa locala sunt izolati la domiciliu din cauza coronavirusului. continuă pe Adevărul

Senatorul Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi lideri PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul negocierilor pentru candidatura la alegerile locale

Senatorul PNL Vergil Chitac a intrat in contact direct cu mai multi membri din conducerea PNL, USR si PLUS Constanta, in cadrul unor intalniri care vizau negocieri pentru candidatura acestuia la Primaria.

14 politisti din Bucuresti, izolati la domiciliu si testati pentru coronavirus

14 politisti de la mai multe sectii din Bucuresti au fost izolati la domiciliu si testati pentru coronavirus, dupa ce s-ar fi intalnit cu fostul sef al Politiei Capitalei infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Israel.

Andreea Mantea ameninta mai multi concurenti de la Puterea Dragostei. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Mai multi concurenti de la Puterea Dragostei sunt pe punctul de a fi descalificati. Anuntul a fost facut de Andreea Mantea, prezentatoarea show-ul matrimonial. Vizati de descalificare sunt: Roxana, Turcu si Ella. Mantea, anunt despre descalificare Daca una dintre concurente, si anume Ella, a cerut permisiunea de a merge la doctor in tara, prezentand dovada .

Gestul Stefaniei la Asia Express l-a scos din minti pe Speak. Ce a facut cu mai multi barbati: Ne despartim

Tensiuni mari in echipa lui Speak si a Stefaniei! Cantaretul s-a enervat la culme din cauza unui gest extrem de nepotrivit din partea tinerei. Ce s-a intamplat intre cei doi si ce le-a stricat zenul amorezilor? Asia Express: Gestul Stefaniei l-a scos din minti pe Speak Tensiunile in urma probelor si a conditiilor grele se .

Ponta face calculele pentru Guvernul Citu: Cei mai multi de la PSD vor vota si ei pentru

Victor Ponta sustine ca matematic Guvernul Citu ar trebui sa treaca de votul Parlamentului, iar daca acest lucru nu se va intampla responsabilitatea este a PNL care, in opinia lui, isi saboteaza propriul guvern.

DIN CAUZA SCADERII ACCENTUATE A PRETURILOR TITEIULUI Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca vor reduce cheltuielile si forajele, in urma scaderii accentuate a preturilor titeiului, la cele mai scazute niveluri din ultimii trei ani, transmite Reuters, conform news. ro.

Tot mai multi producatori americani de petrol reduc cheltuielile si forajele

Un numar tot mai mare de producatori nord-americani de petrol, in frunte cu Chevron, avertizeaza ca .

Trafic intens la Vama Nadlac. Autoritatile spun ca e normal. Mai multi romani au refuzat sa intre in carantina fiind necesara interventia mascatilor

Sute masini stau la coada, la Vama Nadlac, pentru a intra in Romania. Potrivit publicatiei locale, Aradon. ro, mai multe persoane s-au blocat intr-un centru de carantina fiind necesara chemarea.

CORONAVIRUS. Primul deces in Algeria. Mai multe persoane venite din Franta, infectate

Alegeria anunta primul deces din cauza coronaviruslui. Pe teritoriul tarii din nordul Africii sunt 24 de cazuri confirmate in acest moment. A mai fost un cetatean italian confirmat in luna februarie, dar s-a.

Cele mai mari evenimente amanate din cauza epidemiei: ce se intampla cu marile festivaluri

Epidemia de coronavirus afecteaza si Romania si da peste cap planurile organizatorilor de concerte si evenimente. Din acest motiv, mai multe spectacole au fost amanate sau anulate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )