Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mai multi oameni au murit dupa ce un bombardier din cel de-Al Doilea Razboi Mondial s-a prabusit pe un aeroport din Connecticut

Adevărul Adevărul,
Mai multi oameni au murit dupa ce un bombardier din cel de-Al Doilea Razboi Mondial s-a prabusit pe un aeroport din Connecticut

Mai multi oameni au murit dupa ce un bombardier B-17 din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care efectua un zbor demonstrativ, s-a prabusit in timp ce incerca sa aterizeze pe Aeroportul International Bradley, statul american Connecticut, relateaza CNN si Associated Press. continuă pe Adevărul

Scene de groaza in centrul Capitalei! O persoana a murit, dupa o incaierare ca-n filme in Piata Constitutiei. Posibila reglare de conturi (FOTO+VIDEO)

Scene de-a dreptul socante in centrul Capitalei! O persoana a murit duminica seara, dupa ce mai multi indivizi s-au incaierat in zona Piata Constitutiei. Alte sase persoane au ajuns la spital, dintre care.

Anamaria Prodan, printre cei mai bogati oameni din Romania. Ce avere are, de fapt, sotia lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan isi poate face griji pentru orice, dar nu pentru lipsa banilor din conturi. Sotia lui Laurentiu Reghecampf si-a adunat o avere frumusica. Dupa ce a revenit in centrul atentiei dupa pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa, fanii au fost curiosi si de alte detalii din viata sa. Ce avere colosala .

Mai multi elevi ai unui liceu din Arges au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa o altercatie cu spray lacrimogen. Incidentul a avut loc pe holul institutiei

Miercuri, mai multi elevi ai unui liceu din Costesti - judetul Arges au acuzat stari de rau dupa ce trei dintre colegii lor au intrat intr-o altercatie in care s-a folosit un spray lacrimogen.

Cutremurator! O femeie a murit dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat: Am auzit o bubuitura

O femeie a murit,dupa ce toaleta ecologica in care se afla a explodat. Femeia a fost declarata decedata la scurt timp dupa ce au ajuns oamenii legii. Potrivit localnicilor, in jurul orei 7. 00 dimineata,.

Tragedie intr-un parc de distractii! Doi tineri au murit si mai multi au fost grav raniti dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a prabusit

Vacanta tragica pentru doi tineri care au plecat intr-un parc de distractii din Mexic! Cei doi si-au pierdut viata, iar mai multe persoane au fost grav ranite, dupa ce vagonul unui roller-coaster s-a desprins de.

Gest impresionant pentru mama Luizei Melencu. Foarte multi oameni vor sa o ajute

Mama Luizei Melencu a fost amendata de DIICOT cu suma de 5. 000 lei pentru ca nu s-a prezentat la sediul Directiei, desi a fost citata pentru a i se preleva probe biologice. Drama femeiicare nu mai stie nim.

Digi24: CTP, despre sutele de mii de euro ale lui Plumb: Cei mai multi dintre votantii PSD nici nu pot sa conceapa o asemenea suma

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre vizita premierului Viorica Dancila in SUA, despre care spune ca este una privata, nicidecum una de lucru dupa cum declara Dancila.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina in parapet, pe marginea Transfagarasanului

Un barbat de 53 de ani din judetul Arges a murit, luni, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un par.

Tragic! Un barbat din Brasov a murit dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el

Un varstnic a decedat luni in localitatea brasoveana Ticus, dupa ce un zid al casei s-a prabusit peste el, a informat ISU Brasov. Conform sursei citate, la sosirea echipajelor medicale, barbatul, de.

Control la Politia Capitalei dupa bataia din Piata Constitutiei, unde o persoana a murit, iar alta a fost ranita

Ministerul de Interne anunta ca o comisie formata din specialisti ai Corpului de Control si ai structurilor de control din Politie si Jandarmerie va face verificari privind modul de gestionare a ordinii si sigurantei publice in Piata Constitutiei din Capitala. Decizia a fost luata dupa ce un barbat a murit si un altul a fost ranit in urma unui conflict cu bate si sabii care a avut loc duminica noapte in Piata Constitutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )