Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mai multi pacienti ai unui centru medical au fost anuntati ca au COVID-19, desi nici nu se testasera pentru asa ceva

Antena3 Antena3,
Mai multi pacienti ai unui centru medical au fost anuntati ca au COVID-19, desi nici nu se testasera pentru asa ceva

Este ancheta la Complexul Multifunctional Caraiman, dupa ce mai multi pacienti au primit un SMS fals in care erau anuntati ca sunt pozitivi la testul pentru COVID-19. in realitate, pacientii aveau test negativ sau nici macar nu au facut testul pentru COVID-19. continuă pe Antena3

Alerta in Bucuresti. Mai multe persoane au fost anuntate ca au COVID-19, dupa ce baza de date a unui centru de testare a fost sparta de hackeri

Mai multe persoane din Bucuresti au fost anuntate in cursul zilei de astazi ca au un rezultat pozitiv pentru COVID-19, dupa ce au efectuat testul la Centrul Caraiman din Bucuresti. Potrivit Romania TV, sms-urile.

Statele Unite au inclus pe o lista neagra mai multi oficiali din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului

Statele Unite ale Americii au inclus joi pe o lista neagra mai multi oficiali si entitati din Iran, sub acuzatia de incalcare a drepturilor omului, impunand sanctiuni inclusiv unui judecator despre care se sp.

Secretul Mihaelei Radulescu. De ce nu are mai multi copii, de fapt

Dupa ce a fost casatorita cu Stefan Banica Junior timp de doi ani, Mihaela Radulescu a spus da afaceristului Elan Schwartzenberg, de care a divortat in 2008. Au impreuna un fiu, Ayan, care, dupa multe acuzatii in instanta si amenintari directe, a ramas in grija vedetei. Pentru o scurta perioada de timp, aceasta s-a iubit .

Ce se intampla daca pui sare in cafea. Trucul pe care il folosesc tot mai multi romani

Neagra, cu lapte, cu frisca sau plina de zahar. Ceasca perfecta de cafea arata diferit de la persoana la persoana. insa, in ultima vreme, un nou truc este folosit de tot mai multi romani. Afla ce se intampla daca pui o anumita cantitate de sare in cafea! Trucul folosit de tot mai multi romani. Ce .

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

Mai multi oameni au fost raniti dupa o explozie a unui depozit de armament din Liban

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un depozit de armament a explodat marti in sudul Libanului, conformReuters. Din primele informatii,incidentul a fost produsde o eroare.

Politistii romani de frontiera, acuzati ca au batut cu bestialitate mai multi migranti care incercau sa ajunga in tara. Unii ar fi folosit biciuri

Presupuse acte de violenta ale politistilor de frontiera la adresa migrantilor care incearca sa treaca ilegal granita dinspre Serbia au ajuns in atentia presei internationale. Potrivit unui articol.

Mai multi elevi infectati cu noul coronavirus

Avem mai putine unitati de invatamant in scenariul rosu, in care invatamantul se desfasoara exclus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )