Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai multi romani au renuntat la serviciile lor pentru a distribui pubele in Germania. Unii dintre ei sunt profesori sau politisti

B1 B1,
Mai multi romani au renuntat la serviciile lor pentru a distribui pubele in Germania. Unii dintre ei sunt profesori sau politisti

Mai multi romani, unii dintre ei profesori sau politisti, au preferat sa renunte la job-ul din tara lor pentru a lucra la o companie din Germania, unde distribuie pubele. Sefii acestora spun ca angajatii. continuă pe B1

Atentie! A aparut o inselatorie cu anunturi matrimoniale. Mai multi romani au patit-o deja!

Patru barbati din Alba au ramas fara bani in conturi, dupa ce au cumparat de la doi indivizi din Timis inregistrari video cu continut pentru adulti. Acestia i-au convins pe cumparatori sa le dea datele bancare complete si chiar fotografii cu datele cardurilor bancare.

Alimentele sanatoase de post. Din pacate, nu multi romani le consuma

Sezonul rece aduce cu el unul din cele mai importante posturi, iar cei mai credinciosi il respecta cu sfintenie. Ce mananca oamenii in acea perioada si care sunt cele mai sanatoase alimente care inlocuiesc produsele de origine animala? Ce sa consumi daca ti-au insusit acest stil de viata? Alimente sanatoase de post. Ce ar trebui .

Programul Rabla 2020. Anunt important pentru foarte multi romani

Intre programele propuse de stat acum multi ani, unul care merge, potrivit cifrelor, nevazandu-se asta, insa, si in trafic, este Programul Rabla, care revine cu noutati: programele Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoanele juridice vor fi prelungite pana pe 30 octombrie. Programul Rabla 2020 revine cu noutati. Anunt important pentru persoanele juridice Sesiunea de .

Fortele de ordine au intervenit in forta la metrou si au incatusat mai multi suporteri pe peron: Doi jandarmi au fost loviti fiind necesara interventia (VIDEO)

Jandarmii au intervenit in forta la metrou, vineri dupa-amiaza, si au scos mai multi suporteri din garnitura de tren, incatusandu-i pe peron. Suporterii ar fi avut asupra lor materiale pirotehnice si mai.

Se ascut cutitele in PNL. Mai multi membri PNL Galati cer dizolvarea filialei si inlaturarea liderului George Stanga

Mai multi membri PNL Galati cer conducerii centrale a partidului dizolvarea conducerii filialei judetene si numirea unei echipe interimare. Solicitarea vine dupa rezultatele slabe inregistrate de liberali in acest judet, in care PSD a recastigat cu peste 50% atat Primaria municipiului resedinta de judet, prin Ionut Pucheanu, cat si sefia Consiliului Judetean, prin Costel Fotea.

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere .

Veste buna pentru studenti: primesc mai multi bani de la stat, in pandemie. Care sunt conditiile

In timp ce studentii se pregatesc pentru inceperea noului an universitar, Ministerul Educatiei a venit cu o veste buna pentru cei care isi cauta cazare. Dincolo de dezastrul inceperii.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )