Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai multi tineri au fost impuscati in timp ce voiau sa iasa dintr-o zona de carantina pentru Ebola

B1 B1,
Mai multi tineri au fost impuscati in timp ce voiau sa iasa dintr-o zona de carantina pentru Ebola

Epidemia Ebola face victime in Africa si pe cale indirecta. Soldatii liberieni au deschis focul asupra unei multimi de tineri care voiau sa iasa dintr-o zona de carantina din capitala Monrovia. Cel putin patru. continuă pe B1

Tendinta: Tot mai multi romani se muta in mediul rural

Daca, in anii 1990, cei mai multi romani migrau din mediul rural in mediul urban, proportia s-a inversat in ultimii ani. Astfel, conform celor mai recente date ale Institutului National de Statistica, din 2012, 118. 000 romani s-au mutat de la oras la sat, in timp ce doar 74. 000 au mers dinspre rural catre urban, arata Ziarul Financiar.

inselaciune prin telefon. Cum au fost pacaliti mai multi oameni de un detinut

Politistii din Botosani au perchezitionat miercuri celula unui detinut din Penitenciarul Craiova suspectat ca a inselat mai multi reprezentanti ai unor firme de telefonie mobila. Detinutul se recomanda la.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti de mai multi fosti angajati ai Arpechim

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, la Pitesti, de fosti angajati ai rafinariei Arpechim, obligati sa restituie companiei OMV sume primite in urma cu mai multi ani drept sporuri.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti de mai multi fosti angajati ai Arpechim (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, la Pitesti, de fosti angajati ai rafinariei Arpechim, obligati sa restituie companiei OMV sume primite in urma cu mai multi ani drept sporuri.

Rata somajului a CRESCUT. Unde sunt cei mai multi oameni fara locuri de munca

Rata somajului a crescut, in luna iulie, cu 0,22% fata de luna iunie, anunta un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi someri sunt in judetele Vaslui, Teleorman si Mehedinti.

Omul paianjen are adepti in Baia Mare. Mai multi hoti de apartamente identificati de politie

Povestea omului paianjen pare sa fie sursa de inspiratie pentru mai multi tineri din Baia Mare care au furat bunuri din mai multe apartamente prin escaladarea geamurilor lasate de cele mai multe ori deschise de catre proprietarii neglijenti. in cele din urma omul paianjen de Baia Mare a ajuns dupa gratii.

Aproximativ 120.000 de romani se muta anual de la oras la sat, de patru ori mai multi ca in 1990

Aproximativ 118. 000 de romani s-au mutat cu resedinta de la oras la sat, anual, din 2012, potrivit celor mai recente date de la Statistica, care anunta ca tranzitia dinspre rural catre urban au facut-o doar.

ANI a cerut sanctiuni disciplinare si revocare din functii pentru mai multi alesi locali aflati in incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate a solicitat institutiilor prefectului si presedintilor de consilii judetene si locale aplicarea sanctiunilor disciplinare de revocare din functii, ca urmare a deciziilor definitive si irevocabile emise de inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul mai multor alesi locali pentru care Agentia a constatat starea de incompatibilitate.

Romanii din strainatate incep sa trimita mai multi bani acasa

Sumele transferate in tara de romanii de peste hotare s-au ridicat in primul semestru al acestui an la 1,86 miliarde de euro, atingand nivelul maxim al ultimilor cinci ani. Dupa multi ani de scadere, transferurile de bani efectuate de romanii care.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )