Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un maior din cadrul SRI a fost retinut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

Antena3 Antena3,
Un maior din cadrul SRI a fost retinut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

Un maior din cadrul Serviciul Roman de Informatii SRI) a fost retinut de procurorii DIICOT, alaturi de o alta persoana, pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. Ofiterul SRI este suspectat ca a de. continuă pe Antena3

Un maior din cadrul SRI a fost retinut, vineri, de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

Un maior din cadrul Serviciului Roman de Informatii a fost retinut de procurorii DIICOT, alaturi de o alta persoana, pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. Potrivit procurorilor, ofiterul SRI este suspectat ca ar fi detinut si vandut droguri de mare risc, inclusiv cocaina, se arata intr-un comunicat de presa DIICOT.

Maiorul Ciprian Sabin Mares din cadrul SRI, acuzat de trafic de droguri, a fost arestat preventiv

Un maior din cadrul Serviciului Roman de Informatii a fost retinut de procurorii DIICOT, alaturi de o alta persoana, pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. Potrivit procurorilor, ofiterul SRI este suspectat ca ar fi detinut si vandut droguri de mare risc, inclusiv cocaina, se arata intr-un comunicat de presa DIICOT.

Un maior SRI a fost retinut pentru trafic de droguri la Arad. O institutie publica a fost perchezitionata de catre procurori

Procurorii DIICOT au retinut vineri, 18 august, un maior al Serviciului Roman de Informatii SRI) pentru trafic de droguri de risc si de mare risc.

Un primar din Cluj a fost retinut pentru taierea ilegala de arbori

Trei persoane au fost retinute de procurorii Parchetului Judecatoriei Huedin fiindca ar fi comis mai multe infractiuni la regimul silvic, intr-un dosar al carui prejudiciu esre estimat la 250. 000 de euro.

Maiorul SRI Arad retinut in cazul traficului de droguri este chiar seful Antidrog din institutie; una dintre perchezitii, la biroul sau

Maiorul SRI Arad care a fost retinut, vineri, in urma unor perchezitii privind un dosar de trafic de droguri, Ciprian Sabin Mares, este chiar seful Departamentului Antidrog, biroul acestuia fiind perchezitionat pentru a se cauta probe, informeaza News. ro. Conform anchetatorilor, al doilea suspect retinut este Eduard Palincas, cu antecedente penale, cunoscut ca dealer zonal de droguri, el fiind condamnat in 2002 la opt ani de inchisoare.

Atentatul de la Barcelona: Un suspect a fost retinut

Un suspect a fost retinut de politie in legatura cu atentatul comis joi in Barcelona. Potrivit presei spaniole, nu se stie daca este vorba despre barbatul aflat la volanul furgonetei sau de un.

Un primar PSD a fost retinut de politisti pentru fapte ilegale la regimul silvic

Primarul comunei Belis, Viorel Matis PSD), a fost retinut de politistii clujeni, fiind suspectat de comiterea unor fapte ilegale la regimul silvic in vremea cand era lucrator silvic, au declarat,.

Sibiu: Un barbat a fost retinut dupa ce si-a ucis cumnatul cu un topor si a ranit un alt barbat. Victimele venisera sa-l atace cu lopeti dupa un conflict la un botez

Un barbat din judet a fost arestat preventiv dupa ce si-a ucis cumnatul cu o lovitura de topor si i-a cauzat leziuni unui alt barbat, anterior cele doua victime deplasandu-se la locuinta inculpatului inarmate cu lopeti, cu intentia de a continua o rafuiala pornita la un botez, potrivit unui comunicat tal Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, citat de Agepres.

Secretarul de stat din cadrul MAI Cornel Ciocoiu, care lua si salariu si pensie speciala, in valoare de 21.900 de lei, si-a depus demisia

Secretarul de stat din cadrul MAI, Cornel Ciocoiu, a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unei decizii a premierului publicata, vineri, in Monitorul Oficial.

Maiorul SRI care vindea canabis si cocaina a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un maior din cadrul Serviciul Roman de Informatii SRI) a fost retinut de procurorii DIICOT, alaturi de o alta persoana, pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. Ofiterul SRI este suspectat ca a de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )