Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un maior SRI a fost retinut pentru trafic de droguri la Arad. O institutie publica a fost perchezitionata de catre procurori

Adevărul Adevărul,
Un maior SRI a fost retinut pentru trafic de droguri la Arad. O institutie publica a fost perchezitionata de catre procurori

Procurorii DIICOT au retinut vineri, 18 august, un maior al Serviciului Roman de Informatii SRI) pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. continuă pe Adevărul

Un primar din Cluj a fost retinut pentru taierea ilegala de arbori

Trei persoane au fost retinute de procurorii Parchetului Judecatoriei Huedin fiindca ar fi comis mai multe infractiuni la regimul silvic, intr-un dosar al carui prejudiciu esre estimat la 250. 000 de euro.

DIICOT a retinut un maior SRI pentru trafic de droguri

ACTUALIZARE 19:08 Surse: Maiorul SRI retinut in cazul traficului de droguri este chiar seful Antidrog din institutie Maiorul SRI Arad care a fost retinut astazi, in urma unor perchezitii privind un dosar de trafic de droguri, este chiar seful Departamentului Antidrog, Ciprian Sabin Mares, informeaza News. ro. ------------- Un maior de la Serviciul Roman de Informatii SRI) a fost retinut astazi de procurorii DIICOT, alaturi de o alta persoana, pentru trafic de droguri de risc si de mare risc in forma continuata, informeaza un comunicat de presa al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Un maior din cadrul SRI a fost retinut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

Un maior din cadrul Serviciul Roman de Informatii SRI) a fost retinut de procurorii DIICOT, alaturi de o alta persoana, pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. Ofiterul SRI este suspectat ca a de.

Un maior din cadrul SRI a fost retinut, vineri, de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

Un maior din cadrul Serviciului Roman de Informatii a fost retinut de procurorii DIICOT, alaturi de o alta persoana, pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. Potrivit procurorilor, ofiterul SRI este suspectat ca ar fi detinut si vandut droguri de mare risc, inclusiv cocaina, se arata intr-un comunicat de presa DIICOT.

DIICOT a retinut un maior SRI pentru trafic de droguri

Un maior de la Serviciul Roman de Informatii SRI) a fost retinut astazi de procurorii DIICOT, alaturi de o alta persoana, pentru trafic de droguri de risc si de mare risc in forma continuata, informeaza un comunicat de presa al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Scandal de proportii in servicii: Maior SRI, arestat pentru trafic de droguri

Un nou scandal de proportii in servicii. Un maior din SRI a fost arestat de DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc, informeaza B1 TV. Procurorii au facut patru perchezitii in Arad,.

Un avocat din Chisinau, retinut de CNA pentru trafic de influenta

Un avocat din Chisinau este cercetat penal pentru de trafic de influenta. Aparatorul a fost retinut de catre ofiterii CNA si procurorii anticoruptie in dupa-amiaza zilei de joi, 17 august.

Un primar PSD a fost retinut de politisti pentru fapte ilegale la regimul silvic

Primarul comunei Belis, Viorel Matis PSD), a fost retinut de politistii clujeni, fiind suspectat de comiterea unor fapte ilegale la regimul silvic in vremea cand era lucrator silvic, au declarat,.

Primarul comunei Belis, retinut pentru taiere ilegala de copaci. Prejudiciul ar fi de 250.000 de euro

Primarul social-democrat al comunei clujene Belis, Viorel Matis, a fost retinut de politistii. Edilul este suspectat ca ar fi comis fapte fapte ilegale la regimul silvic in vremea cand era lucrator silvic.

Atentatul de la Barcelona: Un suspect a fost retinut

Un suspect a fost retinut de politie in legatura cu atentatul comis joi in Barcelona. Potrivit presei spaniole, nu se stie daca este vorba despre barbatul aflat la volanul furgonetei sau de un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )