Libnet.ro
UNICEF

22:46

Manifestatii in mai multe orase din lume, in memoria victimelor atacurilor teroriste din Franta

B1 B1,
Manifestatii in mai multe orase din lume, in memoria victimelor atacurilor teroriste din Franta

O lume intreaga este solidara cu Franta. in memoria victimelor atacurilor teroriste au loc mitinguri in zeci de orase ale lumii. in paralel cu Marsul tacerii din Paris, tot in Franta au mai fost organizare. continuă pe B1

VIDEO Franta: 700.000 de persoane au manifestat in mai multe orase, in semn de omagiu pentru victimele atacurilor jihadiste

Aproximativ 700. 000 de persoane au manifestat sambata in mai multe orase din Franta, in semn de omagiu pentru cele 17 victime ale atacurilor jihadiste comise in ultimele zile, relateaza AFP.

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. Are 16 ani, iar TIMPUL este de partea lui

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. A invatat meserie in atelierul bunicului sau din Bucuresti, dar i-a uimit pana si pe elvetieni. La doar 16 ani, a reusit sa treaca testul unei.

Circulatie rutiera ingreunata pe mai multe drumuri din tara. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis

Traficul rutier este ingreunat pe mai multe drumuri nationale din opt judete, din cauza ninsorii si a ploii. DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis, dupa ce mai multi copaci au cazut pe carosabil, iar DN.

Guvernul trebuie sa organizeze alegeri anticipate in mai multe judete din tara

Guvernul este obligat sa organizeze alegeri anticipate in mai multe judete si municipii anul acesta din cauza arestarilor facute de DNA, din cauza demisiilor sau deceselor unor alesi locali. Sute de mii de.

Cea mai frumoasa tableta din lume vine cu un Audi Q7

Pe langa smartwatch-ul creat impreuna cu cei de la LG, Audi s-a remarcat la CES 2015 si prin dezvaluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android. Suna ciudat sa spui ca o companie producatoare de masini, chiar si una la fel de faimoasa ca Audi, a reusit sa scoata pe piata o tableta care sa [].

Gobekli Tepe - Povestea celui mai vechi templu din lume sau cum ne pot uimi oamenii de acum 10.000 de ani

Un loc din sud-estul Turciei, la granita cu Siria, a uimit in ultimii ani prin descoperirile arheologice care schimba modul in care privim oamenii care au trait acum 10. 000 de ani. In sit-ul Gobekli Tepe au fost descoperiti stalpi de piatra de zeci de tone greutate asezati in cercuri mari si sculptati. Si totul dateaza de acum 11. 500 de ani, sanctuarul fiind, se pare, construit de vanatori-culegatori care nu cunosteau nici roata, nici scrierea, nici olaritul si nici nu practicau agricultura. Departe de a fi un mit, Gobekli Tepe a fost acceptat de specialisti, insa semnificatiile sale starnesc controverse si multi contesta schimbarile radicale propuse de noile descoperiri.

Un acoperis de bloc a cazut pe mai multe autoturisme din cauza vantului puternic

Pompierii mehedinteni intervin la aceasta ora pentru degajarea unui acoperis cazut pe mai multe autoturisme in Drobeta Turnu Severin.

Topul celor mai cheltuitori turisti din lume

Romanii lasa multi bani in magazinele si restaurantele din tarile pe care le viziteaza, dar nu sunt printre cei mai cheltuitori turisti din lume. Nici chinezii, care au fost multi ani in topul celor mai cheltuitori turisti, nu mai cumpara la fel de multe servicii si produse cand merg in vacante.

Klaus Iohannis va participa la marsul solidaritatii, organizat in memoria victimelor atentatelor din Franta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei, informeaza.

Panglica neagra Google: semn de doliu adaugat in memoria victimelor atentatului terorist din Franta

Panglica neagra Google. Motorul de cautare Google aaugat, joi, o panglica neagra sub logoul sau, in memoria victimelor atentatului terorist din Franta, comis miercuri la sediul revistei Charlie Hebdo din Paris, atac in care si-au pierdut viata 12 persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3441 seconds )