Libnet.ro
UNICEF

23:00

Topul celor mai cheltuitori turisti din lume

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai cheltuitori turisti din lume

Romanii lasa multi bani in magazinele si restaurantele din tarile pe care le viziteaza, dar nu sunt printre cei mai cheltuitori turisti din lume. Nici chinezii, care au fost multi ani in topul celor mai cheltuitori turisti, nu mai cumpara la fel de multe servicii si produse cand merg in vacante. continuă pe Adevărul

Luvru, pe primul loc in topul celor mai vizitate muzee din lume in 2014

Muzeul Luvru din Paris a primit 9,3 milioane de vizitatori in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut.

Colegiul National Fratii Buzesti in topul celor mai bune licee din Romania. Institutia de invatamant ocupa locul 3

Ministerul Educatiei a realizat clasamentul celor mai bune licee din Romania in baza mediilor obtinute la admitere si la examenul de BAC.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume.

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. Are 16 ani, iar TIMPUL este de partea lui

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. A invatat meserie in atelierul bunicului sau din Bucuresti, dar i-a uimit pana si pe elvetieni. La doar 16 ani, a reusit sa treaca testul unei.

Luvru a ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume

Muzeul Luvru din Paris ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume, primind 9,3 milioane de vizitatori, se arata intr-un comunicat al muzeului, citat de Mediafax. Din totalul vizitatorilor muzeului din 2014.

Cea mai frumoasa tableta din lume vine cu un Audi Q7

Pe langa smartwatch-ul creat impreuna cu cei de la LG, Audi s-a remarcat la CES 2015 si prin dezvaluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android. Suna ciudat sa spui ca o companie producatoare de masini, chiar si una la fel de faimoasa ca Audi, a reusit sa scoata pe piata o tableta care sa [].

Gobekli Tepe - Povestea celui mai vechi templu din lume sau cum ne pot uimi oamenii de acum 10.000 de ani

Un loc din sud-estul Turciei, la granita cu Siria, a uimit in ultimii ani prin descoperirile arheologice care schimba modul in care privim oamenii care au trait acum 10. 000 de ani. In sit-ul Gobekli Tepe au fost descoperiti stalpi de piatra de zeci de tone greutate asezati in cercuri mari si sculptati. Si totul dateaza de acum 11. 500 de ani, sanctuarul fiind, se pare, construit de vanatori-culegatori care nu cunosteau nici roata, nici scrierea, nici olaritul si nici nu practicau agricultura. Departe de a fi un mit, Gobekli Tepe a fost acceptat de specialisti, insa semnificatiile sale starnesc controverse si multi contesta schimbarile radicale propuse de noile descoperiri.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014

Aproximativ 9,3 milioane de vizitatori au trecut pragul acestui muzeu in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, ceea ce a permis institutiei sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut, au anuntat marti reprezentantii muzeului intr-un comunicat.

CES Las Vegas Sony lanseaza platforma Android TV si aduce cel mai subtire televizor 4K din lume

Sony adopta pe scara larga sistemul de operare Android in gama sa de televizoare smart, lanseaza un nou procesor pentru ele, iar intre modelele prezentate se numara si cel mai subtire TV 4k din lume 4,9 mm in unghiul cel mai mic).

Scandal la Obarsia Lotrului. Mai multi turisti din Polonia si Moldova s-au luat la bataie din cauza unui snowmobil

Mai multi turisti polonezi si moldoveni, cazati la doua pensiuni din Obarsia Lotrului, s-au luat la bataie din cauza unui snowmobil. Scandalul a izbucnit dupa ce doi tineri din Republica Moldova au furat snowmobilul cetatenilor din Polonia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )