Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marcel Ciolacu, despre dezvaluirile din cartea Vioricai Dancila: imi asum trecutul Partidului Social Democrat

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, despre dezvaluirile din cartea Vioricai Dancila: imi asum trecutul Partidului Social Democrat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca nu se teme de dezvaluirile anuntate de Viorica Dancila in cartea pe care a scris-o impreuna cu jurnalista Marga Nitu. El a subliniat ca nu a facut nimic de care sa ii fie rusine si isi asuma trecutul Partidului Social Democrat. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre purtarea mastii pana in 2023: Are logica, dar ca om mi-e greu sa accept

Marcel Ciolacu, seful PSD, a precizat, luni seara, ca nu il poate judeca pe colegul sau de partid, medicul Adrian Streinu Cercel, care a anuntat ca mastile trebuie purtate pana in 2023, chiar si dupa vaccinare. S-ar putea sa spuna adevarul, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Campania de vaccinare e oglinda Guvernului. Vor deschide scolile, dar nu sunt vaccinati profesorii. Nu sunt in stare sa aiba un plan coerent

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a reprosat guvernantilor ca nu au o comunicare transparenta pe subiectul vaccinarii anti-COVID-19, ca nu au avut un plan coerent, ca nu sunt suficiente doze si centre de.

Marcel Ciolacu (PSD): A-l pretui pe Eminescu inseamna sa dovedesti ca stat prin fapte, nu doar prin palavre respectul cuvenit Educatiei si Culturii nationale, care astazi sufera cumplit

Marcel Ciolacu a amintit ca in urma cu un deceniu Parlamentul a adoptat o lege initiata de 50 de parlamentari social-democrati si de actorul Mircea Diaconu, prin care ziua de nastere a marelui poet national.

Marcel Ciolacu: Recitindu-l pe Eminescu, realizam cat de actuale sunt ideile sale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca ideile lui Mihai Eminescu sunt actuale, in ciuda faptului ca sunt scrise acum un veac si jumatate. Mai ales in privinta invatamantului, vorbele lui Eminescu ar trebui sa fie azi in discutiile tuturor liderilor actualei puteri.

Marcel Ciolacu: Guverneaza cineva Romania in momentul de fata?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a reprosat Guvernului Citu ca nici acum nu a venit in Parlament cu bugetul pe 2021. Liderul social-democratilor sustine ca, din cauza acestei intarzieri, investitii in.

Expert Forum, despre alegerile din 2020: Transparenta finantarii campaniei a fost scazuta Informatiile despre sursa imprumuturilor si donatiilor, incomplete

Transparenta finantarii campaniei electorale pentru alegerile din 2020 a fost scazuta si este necesara modificarea legislatiei in domeniu, sustine Expert Forum. ONG-ul a prezentat, luni, un raport de observare a alegerilor parlamentare din 5-6 decembrie 2020 in care semnaleaza neregulile dar si propunerile de corectare a acestora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )