Libnet.ro
UNICEF

08:17

Marea Britanie se confrunta cu un nou lockdown pentru 4 saptamani

B1 B1,
Marea Britanie se confrunta cu un nou lockdown pentru 4 saptamani

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat un nou lockdown de o luna, pe intreg teritoriul Angliei pe fondul cresterii cazurilor de coronavirus care pun la incercarea capacitatea sistemului sanitar si risca. continuă pe B1

Pericolul urias care pandeste acum Parisul. Cum se pregateste Franta pentru un nou lockdown

Situatia disperata a Frantei depaseste limitele imaginatiei. in contextul exploziei de cazuri de COVID-19, presedintele Emanuel Macron a transmis miercuri seara ca intreaga tara va intra in carantina incepand de vineri dimineata. De teama unei izolari greu de suportat intre betoane, in inima Parisului, multi locuitori au luat cu asalt toate drumurile care duc catre .

Marea Britanie ia in calcul o noua carantina nationala. Restrictiile ar putea fi relaxate de Craciun, daca situatia se imbunatateste

Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina nationala, pe o perioada de o luna, astfel incat numarul de infectari cu COVID-19 sa mai scada, iarmasurile sa se mai relaxeze inainte de.

Studiu: Aproape 100.000 de persoane sunt infectate cu COVID-19 in fiecare zi in Marea Britanie

Aproape 100. 000 de persoane sunt infectate cu COVID-19 in fiecare zi in Marea Britanie, un numar mult mai mare decat arata statisticile oficiale,potrivit unui nou studiu, care avertizeaza ca ceva trebuie sa se.

Ce a patit un student roman in Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Un student roman in Marea Britanie s-a infectat cu Sars-Cov-2. Care a fost parcursul sau de la infectare pana acum? Alex Trandafir a fost dovada ca virusul nu ocoleste pe nimeni si ca toti oamenii trebuie sa fie vigilenti. Un student roman in Marea Britanie descrie simptomele pe care le-a avut: Niste frisoane groaznice Virusul .

Marea Britanie intra in carantina dupa ce a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2

Autoritatile au confirmat sambata ca Marea Britanie a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2. Prim-ministrul Boris Johnson a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca Anglia va intra in carantina din 5 noiembrie pana pe 2 decembrie si le-a cerut englezilor sa stea acasa pentru ca sistemul national de sanatate NHS) sa fie protejat.

Marea Britanie intra in carantina! S-a depasit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2

Marea Britanie a depasit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2. Premierul Boris Johnson a anuntat ca Anglia va intra in carantina incepand de joi pana pe 2 decembrie.

Marea Britanie ia in calcul carantina zonala

Ministrul de externe britanic sustine ca poate fi evitat un lockdown in intreaga Anglie si ca o abordare zonala a masurilor de limitare a pandemiei de Covid-19 ar fi mai eficienta. Dominic Raab a declarat ca e necesar ca toata lumea sa respecte regulile impuse, relateaza Agerpres.

Florin Citu, despre un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem pentru ca ar fi reteta clara spre faliment

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

WHO IS ROMANIA: Nicolae Grigorescu celebrat in Marea Britanie alaturi de Renoir, Constable si Van Gogh

Seria de filmulete de promovare a Romaniei pe plan international continua azi cu un nou episod dedicat pictorului Nicolae Grigorescu, conform unui comunicat trimis redactiei.

Medic, despre un nou lockdown: Cat timp am putea ramane asa? O luna? Pe urma nu ne intoarcem la aceleasi conditii? Ce solutii ofera

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, spune ca restrictiile de tip lockdown rezolva situatia doar pe moment, pe termen lung fiind cu dezavantaje.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )