Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marea Britanie: Doi romani au fost condamnati la inchisoare pentru furt din bancomate

B1 B1,
Marea Britanie: Doi romani au fost condamnati la inchisoare pentru furt din bancomate

Doi barbati romani au primit joi o condamnare cu inchisoarea pe sapte ani cu executare, dupa ce acestia au furat aproximativ 1,9 milioane de euro din bancomatele britanice prin folosirea unui virus. continuă pe B1

Doi romani au fost condamnati la inchisoare, in Marea Britanie, dupa ce au jefuit 51 de bancomate

Doi romani au fost condamnati la sapte ani de inchisoare cu executare, in Marea Britanie, dupa ce au furat aproximativ 1,9 milioane de euro din bancomatele britanice.

Parlamentul din Marea Britanie a fost dizolvat. incepe campania pentru alegerile legislative anticipate

In Marea Britanie, alegerile legislative anticipate se vor desfasura, in mod oficial, pe data de 8 iunie, iar campania tocmai a inceput, Parlamentul fiind dizolvat. Conservatorii aflati la putere au cerut votantilor sa o sustina pe sefa actuala a Guvernului, Theresa May, in conducerea puternica si stabila a tarii prin dificila perioada a Brexitului, potrivit DPA citat de Agerpres.

Marea Britanie introduce taxa pe zahar din 2018. Masura ar putea fi adoptata si in Romania

Marea Britanie va introduce din aprilie 2018 taxa pe zahar, pentru a combate obezitatea in randul copiilor. Taxa va fi platita de producatorii de bauturi racoritoare, potrivit gustarte. ro. Taxa va.

Marea Britanie nu se va mai putea baza pe autoritatea SUA in Orientul Mijlociu, dupa declansarea Brexitului

Marea Britanie nu se va mai putea baza pe autoritatea SUA in politica Orientului Mijlociu. Statul britanic va trebui sa lucreze indeaproape cu Europa pentru a se asigura ca acordul nuclear cu Iranul este respectat.

CE respinge acuzatiile premierului May, referitoare la alegerile din Marea Britanie

Comisia Europeana CE) a respins in aceasta dupa-amiaza drept electorale acuzatiile lansate de premierul Theresa May, care a sustinut ca politicienii si oficialii de la Bruxelles se amesteca in alegerile anticipate din Marea Britanie, relateaza The Guardian.

Alegerile din Marea Britanie - Care sunt sansele ca Brexitul sa poata fi oprit?

Alegerile generale din Marea Britanie n-au aprins inca spiritele. Partidele de opozitie sunt in deriva. Conservatorii Theresei May conduc detasat.

Premierul britanic avertizeaza ca negocierile de divort dintre Marea Britanie si UE vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May a avertizat duminica intr-un interviu acordat BBC ca negocierile de divort dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) vor fi dificile, in raspuns la pozitia ferma adoptata sambata de liderii Uniunii referitor la tratativele privind iesirea Regatului Unit din blocul comunitar, transmite Reuters.

SOCANT! Doi romani, ASASINI LA COMANDA, in Franta

Doi romani au fost pusi sub acuzare de un tribunal francez pentru tentativa de omor calificat. Barbatii ar fi fost platiti cu 4. 000 de euro de o educatoare de 38 de ani pentru a-i omori.

Doi romani, condamnati la inchisoare in Marea Britanie, pentru furt din bancomate

Doi barbati din Romania care au furat aproximativ 1,9 milioane de euro din bancomatele britanice, prin folosirea unui virus informatic sofisticat, au primit joi o condamnare cumulata de sapte ani de.

Decizie radicala luata de Casa Regala din Marea Britanie! Veste cutremuratoare despre sotul Reginei

Printul Philip, ducele de Edinburgh si sotul Reginei Elisabeta a II-a, se va retrage din activitatile sale regale, in aceasta toamna, a anuntat Palatul Buckingham, potrivit BBC. Decizia a fost luata.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )