Libnet.ro
UNICEF

06:30

Marea Britanie: Rowan Williams solicita eliminarea cartilor lui David Irving din bibliotecile publice

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Rowan Williams solicita eliminarea cartilor lui David Irving din bibliotecile publice

Rowan Williams, fost arhiepiscop de Cantebury, sprijina o campanie de scoatere din accesul public a cartilor lui David Irving, un denigrator al holocaustului, la Biblioteca Universitara din Manchester, noteaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Grindeanu: Romania va ramane aliata cu Marea Britanie, indiferent de pozitia tarii in raport cu UE, pentru ca drepturile romanilor din insula sa fie protejate in continuare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la prima reuniunea a Comitetul interministerial pentru Brexit care are loc la Palatul Victoria, ca Romania va ramane aliata cu Marea Britanie, indiferent daca tara va fi in afara sau in interiorul UE, scrie News. ro. Acesta a subliniat ca masura este necesara pentru ca drepturile romanilor care traiesc, muncesc sau invata in Marea Britanie sa fie protejate in continuare.

Boris Johnson: Marea Britanie ar putea participa alaturi de Statele Unite la un eventual nou atac asupra Siriei, daca Washingtonul ii va cere

Marea Britanie ar putea participa alaturi de Statele Unite la un atac asupra Siriei, daca Washingtonul ii va cere acest lucru, a afirmat ministrul de Externe al Marii Britanii, Boris Johnson, el sugerand ca o astfel de decizie ar putea fi luata cu sau fara aprobarea Parlamentului de la Londra, scrie The Independent.

Marea Britanie ar putea ataca Siria impreuna cu SUA

Ministrul britanic de Externe Boris Johnson a declarat joi ca Marea Britanie probabil se va alatura Statelor Unite in viitoare actiuni militare impotriva Siriei, in cazul in care i se va cere.

Sefa Executivului german, Angela Merkel: Marea Britanie nu va avea aceleasi drepturi ca o tara a Uniunii Europene

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca Marea Britanie nu va avea aceleasi drepturi ca o tara a Uniunii Europene UE) dupa Brexit.

Caz unic in Marea Britanie! Unui copil de 11 ani care suferea de epilepsie i-a fost prescris un tratament cu marijuana

Un copil de 11 ani din Marea Britanie care sufera de epilesie trebuie sa urmeze un tratament care implica marijuana medicinala. Parintii baiatului, pe nume Billy, au facut eforturi uriase pentru ca acesta.

Alegerile anticipate din Marea Britanie se transforma intr-un referendum privind un Brexit dur sau flexibil

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie din 8 iunie a inceput neoficial cu dispute pe subiectul care a dominat viata politica din aceasta tara in ultimul an, iesirea din Uniunea Europeana, mai precis cum sa fie negocierile dure sau flexibile.

Fiscul se dezlantuie asupra FOTBALULUI din Marea Britanie si Franta: ARESTARI la celebre cluburi profesioniste suspecte de frauda

O vasta operatiune in care sunt implicati 180 de agenti ai fiscului a vizat miercuri fotbalul profesionist din Marea Britanie si Franta, mai multe persoane fiind arestate, a anuntat administratia fiscala.

Operatiune ampla a fiscului in fotbalul profesionist din Franta si Marea Britanie, mai multe arestari

O vasta operatiune in care sunt implicati 180 de agenti ai fiscului a vizat miercuri fotbalul profesionist din Marea Britanie si Franta, mai multe persoane fiind arestate, a anuntat administratia fiscala britanica, citata de AFP.

Nestle elimina 300 de locuri de munca in Marea Britanie si muta productia in Polonia

Producatorul elvetian de dulciuri Nestle a anuntat, marti, ca intentioneaza sa elimine aproape 300 de locuri de munca in Marea Britanie, pe masura ce productia biscuitilor marca Blue Riband va fi mutata in Polonia, devenind ultimul producator de alimente si bauturi care decide sa isi reduca operatiunile din Regatul Unit, in conditiile in care acesta se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce masuri va lua premierul Sorin Grindeanu

Romania va ramane prietena si aliata cu Marea Britanie, indiferent de locul pe care aceasta tara il va avea in afara sau in interiorul Uniunii Europene, a afirmat marti premierul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )