Libnet.ro
UNICEF

14:45

Marea Britanie: O studenta a fost ucisa, in plina strada, de un grup de 10 femei

B1 B1,
Marea Britanie: O studenta a fost ucisa, in plina strada, de un grup de 10 femei

O egipteanca, in varsta de 18 ani, care studia ingineria in Marea Britanie, a fost ucisa in bataie, in plina strada, de un grup de 10 femei. Fapta a avut loc pe 20 februarie, la iesirea dintr-un mall din. continuă pe B1

Caz socant in Marea Britanie. O studenta a fost ucisa in bataie, in plina strada, de un grup de zece femei

Mariam Moustafa, o egipteanca in varsta de 18 ani, care studia ingineria in Marea Britanie a fost declarata moarta de catre medici, dupa un atac de o violenta rara. Tanara ar fi fost batuta pe 20.

CRUZIME FARA MARGINI! Studenta, macelarita in plina strada

Un caz de o cruzime rara a socat Marea Britanie. Mariam Moustafa, o egipteanca de 18 ani, studenta la Inginerie, a fost macelarita in plina strada, relateaza cnn. Victima a fost batuta cu pumnii de un gru.

Lovitura de imagine pentru guvernul britanic. Unilever isi muta sediul social din Marea Britanie in Olanda -*- Lovitura de imagine pentru guvernul britanic. Unilever isi muta sediul social din Marea Britanie in Olanda

Concernul Unilever, grup cu 170. 000 de angajati pe plan mondial, a anuntat ca renunta la sediul social din Londra si se muta cu totul la Rotterdam, miscarea fiind o lovitura pentru guvernul britanic care pregateste Brexit-ul. Grupul agro-alimentar si de cosmetice avea doua sedii sociale, unul in Marea Britanie si altul in Olanda, insa acum renunta la primul.

Lovitura de imagine pentru guvernul britanic. Unilever isi muta sediul social din Marea Britanie in Olanda

Concernul Unilever, grup cu 170. 000 de angajati pe plan mondial, a anuntat ca renunta la sediul social din Londra si se mura cu totul la Rotterdam, miscarea fiind o lovitura pentru guvernul britanic care pregateste Brexit-ul. Grupul agro-alimentar si de cosmetice avea doua sedii sociale, unul in Marea Britanie si altul in Olanda, insa acum renunta la primul.

Focuri de arma in Marea Britanie. Doua persoane, printre care o femeie insarcinata, au fost impuscate

Un barbat a fost arestat dupa ce a impuscat doua persoane, printre care o femeie insarcinata. Incidentul a avut loc in Sussex, Marea Britanie. Paramedicii au ajuns imediat la fata locului pentru a.

O tanara sustine ca i-a fost interzisa intrarea in Marea Britanie pentru rasism

Lauren Southern este o jurnalista si activista de extrema-dreapta din Canada, careiai-a fost interzisa intrarea in Marea Britanie pe motiv ca prezenta ei nu ar favoriza binele public. Southern a.

Donald Trump, despre cazul spionului rus otravit in Marea Britanie: Se pare ca Rusia s-a aflat in spatele otravirii lui Skripal

Presedintele american Donald Trump a remarcat, joi, ca se pare ca Rusia s-a aflat in spatele recentei otraviri in Marea Britanie a unui fost spion rus si a fiicei sale, relateaza Reuters. Se pare ca in.

Rusia contraataca dupa ce Marea Britanie i-a expulzat 23 de diplomati: Ce decizie a luat Vladimir Putin

Marea Britanie a anuntat miercuri expulzarea a 23 de diplomati rusi drept raspuns pentru otravirea a unui fost spion rus pe teritoriul britanic, otravire pusa de autoritatile britanice pe seama.

Marea Britanie va expulza 23 de diplomati rusi ca raspuns la otravirea pe teritoriul britanic a unui fost spion rus

Marea Britanie reactioneaza dur la o cateva ore dupa expirarea termenului cerut de Londra pentru ca Moscova sa explice acuzatiile ca Kremlinul este implicat in otravirea fostului spion rus Sergei.

Dupa atacul rusesc cu arme chimice de la Salisbury, Marea Britanie

Atacul rusesc cu arme chimice de la Salisbury a fost mai mult decat o crima: a fost o greseala. Rusia a demonstrat chiar si celor din Vest care mai aveau rezerve in acest sens, ca este un rogue state si ca ne aflam intr-un nou Razboi Rece.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )