Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai murdar hotel din Statele Unite ar putea fi vandut cu 180 de milioane de dolari

Antena3 Antena3,
Cel mai murdar hotel din Statele Unite ar putea fi vandut cu 180 de milioane de dolari

Cel mai murdar hotel din Statele Unite, Hotel Carter din New York, va fi vandut probabil pentru aproximativ 180 de milioane de dolari la finalul unei licitatii care se apropie de faza finala, a declarat un. continuă pe Antena3

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale.

Actiunile europene au inchisla cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, sustinute de datele favorabile referitoare la industria prelucratoare din China .

Imperiul Contraataca (Star Wars), declarat cel mai bun film din toate timpurile de revista Empire

Imperiul Contraataca / Star Wars: The Empire Strikes Back, al doilea lungmetraj din franciza SF Razboiul stelelor, regizat de George Lucas in 1980, a fost desemnat cel mai bun film din toate timpurile intr-un clasament realizat de revista Empire .

David Villa, cel mai bun golgheter din istoria Spaniei, paraseste Europa

David Villa, cel mai bun marcator din istoria nationalei Spaniei, a anuntat ca se va desparti de culbul Atletico Madrid, alaturi de care a castigat campionatul Spaniei si a jucat finala Ligii Campionilor in sezonul 2013-2014.

Ineditul concurs de Miss intre prezidentiabili: Oglinda oglinjoara, cine e cel mai anti-rus din tara?

Evenimentele din Ucraina, renasterea interesului SUA pentru regiune, transformarea lui Putin in cel mai detestat personaj al momentului au dus la aparitia temei Rusia in campania electorala a anului. Mircea Geoana, in asteptarea unei noi desemnari drept candidat al PSD la prezidentiale, si-a descoperit noi valente anti-rusesti si a uitat de vizita neoficiala la Moscova in 2009 si de indemnul la creativitate in deblocarea dialogului politic cu Rusia. Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Guvernului il acuza de anti-americanism pe inca-ne-desemnatul candidat al dreptei, Klaus Iohanis, din cauza reticentei acestuia fata de exploatarea gazelor de sist. Palada omite sa spuna ca seful sau direct a devenit premier in urma unei motiuni de cenzura care avea ca tema si gazele de sist.

Cel mai bogat om din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul casei sale: El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano si cel mai bogat om din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat, marti, de pe terasa casei sale din municipiu. Omul de afaceri a murit la spital, medicii nemaiputand sa-l.

Euro, in cel mai puternic declin din ultimele patru luni

Moneda unica europeana a inregistrat, in mai, pe pietele externe, cel mai puternic declin lunar din ianuarie, raportat la dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va lua noi masuri de stimulare economica. Potrivit asteptarilor, BCE va anunta, dupa reuniunea de politica monetara programata pentru 5 iunie, un pachet de masuri menite sa combata deflatia si sa sustina cresterea economica.

Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de pe casa. El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano, cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele superioare ale casei sale din Sibiu, transmite Digi 24. Vonica era implicat in dosarul deconturilor ilegale de medicamente. Voica este proprietarul grupului Polisano, din care face parte si lantul de farmacii Reteta, la care luna trecuta au avut loc perchezitii in dosarul retelor false, in care au fost arestate ulterior noua persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals intelectual si uz de fals, infractiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Statele Unite acuza un hacker rus de fraude informatice in valoare de 100 de milioane de dolari

Autoritatile din Statele Unite au acuzat recent un cetaten rus de fraude informatice, actiunile sale aducand prejudicii de circa 100 de milioane de dolari pentru mai multe persoane fizice si juridice din intreaga lume, informeaza BBC.

Angelina Jolie a vrajit box-office-ul american: Maleficent, filmul cu cel mai bun debut din cariera actritei

Productia Disney Maleficent, in care Angelina Jolie joaca rolul personajului negativ din basmul Frumoasa din padurea adormita, a obtinut un debut de 70 de milioane de dolari doar in Statele Unite ale Americii si isi paveaza un drum spre succes la nivel modial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )