Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

ADPM ADPM,
Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale. continuă pe ADPM

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente.

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

Ineditul concurs de Miss intre prezidentiabili: Oglinda oglinjoara, cine e cel mai anti-rus din tara?

Evenimentele din Ucraina, renasterea interesului SUA pentru regiune, transformarea lui Putin in cel mai detestat personaj al momentului au dus la aparitia temei Rusia in campania electorala a anului. Mircea Geoana, in asteptarea unei noi desemnari drept candidat al PSD la prezidentiale, si-a descoperit noi valente anti-rusesti si a uitat de vizita neoficiala la Moscova in 2009 si de indemnul la creativitate in deblocarea dialogului politic cu Rusia. Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al Guvernului il acuza de anti-americanism pe inca-ne-desemnatul candidat al dreptei, Klaus Iohanis, din cauza reticentei acestuia fata de exploatarea gazelor de sist. Palada omite sa spuna ca seful sau direct a devenit premier in urma unei motiuni de cenzura care avea ca tema si gazele de sist.

Cel mai murdar hotel din Statele Unite ar putea fi vandut cu 180 de milioane de dolari

Cel mai murdar hotel din Statele Unite, Hotel Carter din New York, va fi vandut probabil pentru aproximativ 180 de milioane de dolari la finalul unei licitatii care se apropie de faza finala, a declarat un.

VIDEO Care este cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita

Pentru a stabili cel mai bun exercitiu pentru a scapa de celulita trebuie identificati factorii care au dus la aparitia ei. In principiu, nu exista un singur exercitiu potrivit oricui care vrea se scape de.

Cel mai greu dosar de coruptie din Prahova. Presedintele CJ, Mircea Cosma, in ancheta pentru luare de mita si abuz in serviciu

La inceputul anului 2014, in Prahova, s-a declansat cel mai rasunator scandal de coruptie de dupa Revolutie. Presedintele Consiliului Judetean, Mircea Cosma, a fost retinut, ulterior pus sub control judiciar si trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie.

Argentina are cel mai batran lot de la Cupa Mondiala. Belgia la polul opus

Cu o medie de 28 de ani si 336 de zile in ziua deschiderii turneului final, nationala Argentinei are cel mai batran lot de la Cupa Mondiala.

Incepe Cel Mai Promitator Brand Romanesc!

Cel Mai Promitator Brand Romanesc, prima competitie adresata brandurilor locale, ajunge la editia a cincea. La final, castigatorul va beneficia de un program de branding gratuit. De acum, competitia are o noua secitune.

Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de pe casa. El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano, cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele superioare ale casei sale din Sibiu, transmite Digi 24. Vonica era implicat in dosarul deconturilor ilegale de medicamente. Voica este proprietarul grupului Polisano, din care face parte si lantul de farmacii Reteta, la care luna trecuta au avut loc perchezitii in dosarul retelor false, in care au fost arestate ulterior noua persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals intelectual si uz de fals, infractiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )