Libnet.ro
UNICEF

22:31

Marian Dragulescu, mesaj pentru Simona Halep sa participe la Rio, pentru ca toata tara a vibrat cu ea in competitii

B1 B1,
 Marian Dragulescu, mesaj pentru Simona Halep sa participe la Rio, pentru ca toata tara a vibrat cu ea in competitii

Marian Dragulescu a revenit asupra scandalului legat de desemnarea Catalinei Ponor portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. in acest context, Dragulescu a afirmat,. continuă pe B1

Marian Dragulescu, mesaj nou despre Halep: Sper sa i se intample asta

Gimnastul Marian Dragulescu a revenit asupra controversei legate de desemnarea Catalinei Ponor portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si a afirmat, sambata, intr-o.

Marian Dragulescu spera ca Simona Halep sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio

Gimnastul Marian a afirmat, astazi, pe pagina sa Facebook, ca spera ca acest mesaj sa fie un imbold pentru ca Simona Halep sa participe la JO 2016.

Marian Dragulescu, atac la Simona Halep: Vino la Olimpiada sa vezi cat de greu se castiga o medalie

Celebrul gimnast ii raspunde dur Simonei Halep cea care se declarase surprinsa ca nu este portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice. Pentru cei care nu stiu, Catalina Ponor este portdrapelul.

Marian Dragulescu, jignit de atitudinea Simonei Halep

Revenita in tara dupa participarea la Wimbledon, unde s-a oprit in sferturile de finala, Simona Halep a declarat ca este surprinsa de numirea Catalinei Ponor ca portdrapel al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio.

Reactie virulenta a lui Marian Dragulescu la adresa Simonei Halep. Onoarea e a celui care a castigat medalii, nu bani

Marian Dragulescu a avut o reactie virulenta la adresa Simonei Halep, dupa ce aceasta a afirmat ca s-ar fi asteptat ca ea sau Cristina Neagu sa fie port-drapelul Romaniei la Rio.

Marian Dragulescu, despre Simona Halep: Declaratia ei mi s-a parut usor aroganta, mai ales ca nu stie inca daca vrea sa participe sau nu la Olimpiada

Sportivul Marian Dragulescu a calificat, sambata, declaratia Simona Halep privind purtarea drapelului national la Olimpiada de la Rio de catre gimnasta Catalina Ponor, drept usor aroganta. Totodata, el a afirmat ca spera ca mesajul critic postat, anterior, pe pagina de Facebook, sa fie un imbold pentru sportiva, care sa o determine sa participe la Jocurile Olimpice din 2016.

Marian Dragulescu ii ia apararea Catalinei Ponor: iti sugerez, Simona, sa participi si tu la Rio 2016 si sa vezi cat de greu se castiga o medalie pentru Romania

Gimnastul Marian Dragulescu a criticat-o pe jucatoarea de tenis Simona Halep, dupa ce aceasta s-a declarat surprinsa ca gimnasta Catalina Ponor va purta drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep, reactie in scandalul care zdruncina lotul Romaniei inainte de RIO

Simona Halep a declarat sambata ca nu are nicio problema cu alegerea Catalinei Ponor ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizand ca a fost putin surprinsa doar pentru ca.

Simona Halep il contrazice pe Ion Tiriac: Nu am hotarat daca merg la Rio, dar e adevarat ca mi-e frica de Zika

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, la tragerea la sorti a tabloului turneului BRD Bucharest Open, ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep s-a intors acasa si a comunicat decizia cu privire la participarea la turneul de la Bucuresti. Olimpiada de la Rio ramane in ceata

Simona Halep a revenit acasa dupa participarea la Wimbledon, acolo unde a ajuns pana in sferturile de finala, fiind eliminata de nemtoaica Angelique Kerber.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )