Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marius Bodea, candidatul USR PLUS la sefia CJ Iasi: Spectacolul pus in scena de ministrii Alexe si Tataru este ilar

Adevărul Adevărul,
Marius Bodea, candidatul USR PLUS la sefia CJ Iasi: Spectacolul pus in scena de ministrii Alexe si Tataru este ilar

Candidatul USR PLUS la sefia Consiliului Judetean Iasi, deputatul Marius Bodea, sustine ca spitalul mobil de la Letcani trebuie sa salveze vieti, nu cariere politice, acuzand totodata spectacolul ilar pus in scena, duminica, de ministrii Costel Alexe si Nelu Tataru. continuă pe Adevărul

Candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 2, denunt penal pe numele edilului in functie, al viceprimarului Dan Cristian Popescu si al lui Neculai Ontanu

Candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, anunta ca a trimis un denunt penal la DNA pe numele fostul edil al acestui sector Neculai Ontanu, al actualului edil Mugur Mihai Toader si al viceprimarului in functie, Dan Cristian Popescu, pentru infractiuni de abuz in serviciu si uzurparea functiei.

Cosette Chichirau: USR-PLUS isi va recupera electoratul care s-a dus catre Iohannis, apoi vom lua din electoratul PNL dezamagit de PSD-izarea partidului

Liderul USR Iasi, deputatul Cosette Chichirau, sustine ca Alianta USR-PLUS isi propune sa recupereze electoratul care s-a dus catre presedintele Klaus Iohannis dupa europarlamentare, dar si sa ia din electoratul PNL, dezamagit de PSD-izarea partidului.

Surse: Unde s-au blocat negocierile dintre PNL si USR PLUS in Bucuresti. Orban, dispus sa renunte la omul lui Vanghelie

Liderii USR PLUS nu accepta sub nicio forma candidaturile lui Dan Cristian Popescu la Sectorul 2 si Dan Croitoru la Sectorul 5. Liderul PNL Ludovic Orban este dispus sa accepte alt candidat la Sectorul 5, insa nici gand sa renunte la Dan Cristian Popescu, sustin surse politice pentru Adevarul. Potrivit sondajelor PNL, Dan Cristian Popescu e favorit pentru Primaria Sectorului 2: ar castiga si sustinut de PSD sau independent.

Alianta USR-PLUS sustine ca negocierile cu PNL pentru candidati comuni la primariile de sector au avansat

Alianta USR-PLUS sustine, prin vocea presedintilor de filiale din Capitala, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, ca negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidati la primariile de sector au.

Orban doreste o formula comuna de sprijin al candidatilor la PrimariaCapitalei si la primariile de sector, cu USR-PLUS si cu PMP

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca liberalii isi doresc o formula comuna de sprijin al candidatilor si la Primaria Capitalei si la primariile de sector atat cu USR-PLUS, cat si cu PMP, insa sustine ca in cursul negocierilor trebuie tinut cont de criterii precum forta politica a fiecarui partid si modul in care sunt clasati posibilii candidati in sondajele de opinie.

Alianta USR Plus anunta ca discutiile cu PNL pentru candidatii la primariile de sector au avansat

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, si presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, au anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidati la primariile de sector au avansat, scrie Agerpres.

USR - PLUS si PNL vor sa aiba candidati comuni la alegerile locale

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, si presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, au anunt.

Alianta USR PLUS: Negocierile cu PNL pentru candidati comuni la primariile de sector au avansat, suntem optimisti

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, si presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, au anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca negocierile cu PNL pentru desemnarea unor candidati la primariile de sector au avansat, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )