Libnet.ro
UNICEF

07:46

Marius Bostan: Pana la sfarsitul anului, 700 de sate defavorizare vor fi in ro-net

B1 B1,
Marius Bostan: Pana la sfarsitul anului, 700 de sate defavorizare vor fi in ro-net

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a fost invitatul lui Sabin Orcan in cadrul emisiunii X-Press de pe B1TV. Acesta a vorbit despre proiectul ro-net prin care se vrea introducerea internetului in toate. continuă pe B1

Marius Bostan: Pana la sfarsitul anului, 700 de sate defavorizare vor fi in ro-net

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a fost invitatul lui Sabin Orcan in cadrul emisiunii X-Press de pe B1TV. Acesta a vorbit despre proiectul ro-net prin care se vrea introducerea internetului in toate.

Dacian Ciolos, despre autostrada Pitesti-Sibiu: Obiectivul este ca pana la sfarsitul anului sa avem un studiu de fezabilitate bun si consistent

Pana la final de an ar trebui sa fie gata studiul de fezabilitate pentru autostrada Pitesti-Sibiu, a spus premierul Dacian Ciolos, dupa o vizita la uzinele Dacia. Proiectul autostrazii a suferit multe amanari si oficialii Dacia au spus in repetate randuri ca si de el depinde viitorul investitiilor in Romania. Autostrada va fi in cel mai bun caz gata in 2021 sau 2022. Premierul mai spune ca vrea sa propuna pana la final de an o schema de finantare si de ajutor de stat pentru sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii si se cauta si solutii pentru ca programul Rabla sa se poata desfasura trei-patru ani de acum inainte.

Vladimir Putin a prelungit pana la sfarsitul anului 2017 embargoul comercial fata de statele occidentale

Presedintele rus, Vladimir Putin, a prelungit pana la sfarsitul anului 2017 valabilitatea embargoului comercial impotriva tarilor care au instituit sanctiuni impotriva Rusiei.

Ciolos, la Dacia: Pana la sfarsitul anului vom avea un studiu de fezabilitate bun si consistent pentru Autostrada Sibiu-Pitesti

Premierul Dacian Ciolos, aflat joi intr-o vizita pe platforma Dacia de la Mioveni, a declarat ca exista finantare pentru Autostrada Sibiu-Pitesti si ca deja nu se mai pune problema daca se va construi, ci cat de repede va fi gata.

Ministrul Marius Bostan ramane in functie in ciuda afirmatiilor sale ce au scandalizat opinia publica. Dacian Ciolos se delimiteaza, dar nu il demite

Premierul Dacian Ciolos se delimiteaza de afirmatiile cu privire la invatamant facute de ministrul Comunicatiilor, dar nu vede un motiv de demitere declaratiilor lui Marius Bostan. Seful.

Marius Bostan invitat la X-Press: Nu stim cat costa invatamantul romanesc (VIDEO)

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a fost invitatul lui Sabin Orcan in cadrul emisiunii X-Press de pe B1TV. Principalul subiect al emisiunii a fost invatamantul romanesc si.

Consiliul National al Rectorilor ii cere ministrului Marius Bostan sa-si dea demisia

Reprezentantii Consiliului National al Rectorilor ii cer demisia ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale, Marius Bostan, pentru ca ar fi adus o ofensa intregului sistem de educatie dupa declaratiile pe care le-a facut cu privire la profesorii care isi bat joc de meseria lor si la eventuale taxe pentru scolarizare care ar putea fi solicitate parintilor pentru ca acestia sa simta ca nu e gratis.

Consiliul National al Rectorilor cere demisia ministrului Marius Bostan

Consiliul National al Rectorilor solicita demisia ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan, care prin declaratiile sale a adus o ofensa intregului sistem de educatie, inclusiv celui universitar,.

Ministrul Comunicatiile, Marius Bostan, isi mentine declaratiile despre plata in invatamant

Desi i s-a cerut demisia de catre sindicalisti, profesori, elevi sau studenti, ministrul Marius Bostan si-a mentinut declaratiile intr-un interviu dat joi la DigiFM. Cu toate ca a zis ca e.

Ministrul Marius Bostan isi cere scuze profesorilor

Ministrul Comunicatiilor Marius Bostan a revenit asupradeclaratiilor pe care le-a facut marti referitor la profesori si la introducerea unor taxe de scolarizare in invatamantsi a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )