Libnet.ro
UNICEF

00:07

Martin Schulz cere in Consiliul European ca organisme precum Troica sa poata fi trase la raspundere de PE

Adevărul Adevărul,
 Martin Schulz cere in Consiliul European ca organisme precum Troica sa poata fi trase la raspundere de PE

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a declarat, joi, intr-un discurs sustinut in cadrul Consiliului European de toamna, ca nu este nevoie sa cream noi uniuni paralele si noi institutii paralele, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Ponta nu va discuta cu Basescu despre Consiliul European: Daca are nevoie de documente de la ...

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va discuta cu presedintele Traian Basescu despre reprezentarea Romaniei, in aceasta saptamana, la Consiliul European de la Bruxelles, insa a precizat ca, in cazul in care seful statului va solicita Guvernului vreun document, il va primi, informeaza Agerpres. Maine miercuri - n. r. ), domnul Basescu, pentru ca nu are un aparat propriu si daca are nevoie de orice documente de la Guvern sigur ca i le punem la dispozitie. In rest, ce face domnia sa .

Valeriu Zgonea va face marti o vizita oficiala la Bruxelles pentru discutii cu Martin Schulz si Viviane Reding

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va efectua marti o vizita oficiala la Bruxelles pentru a-l invita pe presedintele Parlamentului European sa tina un discurs de politica .

Consiliul european de toamna a inceput joi la Bruxelles, pe fondul disputei dintre Franta si Germania

Summitul european de toamna s-a deschis joi la Bruxelles la ora 15,20 GMT, pe fondul disputei dintre Franta si Germania privind viitorul uniunii economice si monetare, scrie AFP. Liderii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene au inceput joi cele doua zile de lucru dupa intalnirea bilaterala dintre presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel. Romania este reprezentata la acest consiliul de Traian Basescu, dupa disputele din vara legate de cine are dreptul sa reprezinta Romania la acest gen de reuniuni.

Traian Basescu participa joi si vineri la lucrarile Consiliul European de toamna de la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European. Potrivit programului presedintelui Traian Basescu comunicat de Administratia Prezidentiala, seful statului va sosi joi seara, in jurul orei 19:00, ora Romaniei, la sediul Consiliului European de la Bruxelles, pentru prima sesiune de lucru a reuniunii.

Presedintele Basescu a mers spre Bruxelles, la Consiliul European, impreuna cu premierii Irlandei si Sloveniei

Presedintele Traian Basescu a sosit, joi dupa amiaza, la Bruxelles, unde va participa la lucrarile Consiliului European de toamna, informeaza Mediafax. In aeronava cu care seful statului roman s-a deplasat la Bruxelles au calatorit si premierii Irlandei si Sloveniei, Enda Kenny si, respectiv, Janez Jansa, aflati la Bucuresti cu ocazia Congresului PPE.

Basescu participa la lucrarile Consiliul European de toamna.

Presedintele Traian Basescu va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea de toamna a Consiliului European, informeaza Administratia Prezidentiala, scrie Mediafax. Potrivit programului presedintelui Traian Basescu comunicat de Administratia Prezidentiala, seful statului va sosi joi seara, in jurul orei 19. 00, ora Romaniei, la sediul Consiliului European de la Bruxelles, pentru prima sesiune de lucru a reuniunii. Reuniunea de toamna a Consiliului se concentreaza pe unele subiecte .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1983 seconds )