Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marturia terifianta a unui medic din Arad: Ne e frica sa spunem adevarul. La noi mori cu banii in mana

Antena3 Antena3,
Marturia terifianta a unui medic din Arad: Ne e frica sa spunem adevarul. La noi mori cu banii in mana

Un cadru medical din Arad face dezvaluiri din sistem, in exclusivitate pentru Antena 3. continuă pe Antena3

Apelul unui medic din Arad: Sunt simptomatic si astept rezultatul testarii. Sunt acasa izolat, cu trei copii si sotia

Bogdan Pitis, un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, face apel la autoritati sa ii comunice rezultatul testarii pentru coronavirus.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43 - un barbat de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43, duminica seara. Este vorba despre un barbata de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata.

Rusinos! Un medic din Craiova poarta un echipament improvizat din saci de gunoi, in timp ce consulta un pacient suspect de coronavirus

Aceasta este realitatea dura a sistemului medical de astazi! O imagine extrem de trista a aparut cu cateva ore in urma, infatisand un medic de la Unitatea de Primiri Urgente din Craiova, care purta in picioare saci de gunoi. Fotografia care reflecta starea sistemului medical romanesc Barbatul s-a fotografiat cu aceasta costumatie, care ar trebui .

Strigatul de ajutor al unui medic:Am zis ca tac, dar nu mai am incotro. Stau izolat cu trei copii si sotia

Un medic de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Arad reclama pe Facebook ca la cateva zile de la efectuarea testului petru COVID-19 inca nu a primit rezultatul.

Strigatul de ajutor al unui medic: Unde sunt epidemiologii, managerii? in case, ca soarecii, rezolva problemele prin telefon

Un medic chirurg de la Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti trage un semnal de alarma cu privire la situatia generata de pacientii suspecti de COVID-19 care se prezinta la Unitatea de Primiri Urgente.

Atacul incredibil al unui medic militar din Craiova asupra autoritatilor. Streinu - Cercel! Lasa-ne! Opriti acest joc pervers

Doctorul Alexandru Cezar Andritoiu a scris pana acum zeci de mesaje pe Facebook impotriva modului in care autoritatile incearca sa gestioneze criza coronavirusului. in ultima postare, insa, intr-un limbaj vulgar, cere sa se inceteze cu declararea deceselor din cauza COVID.

Imaginile tragediei din spitalele Italiei, prin ochii unui medic roman: Suntem in razboi. Mi-am scris deja testamentul

Italia continua sa fie cea mai lovita tara de pendemia de Covid-19, iar numarul mortilor creste alarmanat, de la o zi la alta. in fata acestui val de decese, medicii incep sa se simta neputincisi si sunt din ce in ce mai demoralizati.

Presa chineza: Coronavirusul a aparut in Italia, nu in Wuhan Afirmatia se bazeaza pe declaratia controversata a unui medic de la Milano

Presa chineza scrie in aceste zile ca pandemia de coronavirus a plecat, de fapt, din Italia. Astfel, presa subordonata regimului de la Beijing respinge acum ideea ca virusul ucigas ar fi putut izbucni la.

Zece cadre medicale de la doua spitale din Arad, confirmate cu Covid-19

Zece cadre medicale de la doua spitale din judetul Arad au fost confirmate cu noul coronavirus, pana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )