Libnet.ro
UNICEF

15:15

Masinile in care au murit cei mai multi soferi. Top 10 masini periculoase!

Antena3 Antena3,
Masinile in care au murit cei mai multi soferi. Top 10 masini periculoase!

Un studiu efectuat de Insurance Institute for Highway Safety din Statele Unite arata ca sansele ca un sofer sa moara intr-o masina sunt mai mari cu cat automobilul e mai ieftin si mai mic. Cercetarea a. continuă pe Antena3

Romania, tara cu cei mai multi proprietari de locuinte din UE, 96,1% in 2014

Tara noastra este pe primul loc in Uniunea Europeana din punct de vedere al procentului populatiei care traieste in locuinte proprietate personala, 96,1% in 2014, cu mult peste media din UE, 70,1%, potrivit datelor publicate de Oficiul de statistica al Uniunii Europene, Eurostat.

YouTube a fost detronat. Care este cel mai popular serviciu de streaming

Din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza catre servicii platite, arata un studiu realizat de firma de cercetare RBC Capital Markets si publicat recent de Quartz.

(P) Antreprenorii din Bucuresti vor sa afle de la cei mai buni specialisti din lume cum sa isi construiasca o strategie de business castigatoare

Bucuresti, 18 noiembrie. Peste 36% din antreprenorii din Bucuresti si zona de sud a Romaniei afirma ca si-ar dori sa afle de la cei mai buni lideri din domeniu cum sa realizeze o strategie de succes, sa dezvolte un plan marketing 33%) si sa isi.

Antreprenorii din Bucuresti vor sa afle de la cei mai buni specialisti din lume cum sa isi construiasca o strategie de business castigatoare

Peste 36% din antreprenorii din Bucuresti si zona de sud a Romaniei afirma ca si-ar dori sa afle de la cei mai buni lideri din domeniu cum sa realizeze o strategie de succes, sa dezvolte un plan marketing 33%) si sa isi perfectioneze arta negocierii 31%). in opinia lor, cele mai promitatoare domenii de dezvoltare sunt ITC 85%), agricultura 61%) si dezvoltarea software 60%).

Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala

Un nou studiu ne arata, defalcat pe tari, ce smartphoneprefera internautii pe final de 2015. Raspunsul este mul mai complex decat ati crede si, cum era de asteptat, nu favorizeaza in egala masura toate tipurile. Pentru ca nu exista o diagonala standard a ecranului la telefoane si fiecare producator se poate orienta catre niste mimine [] Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

REVISTA BLOGURILOR. Cine au fost cei mai slabi premieri ai Romaniei

Pe blogurile de marti, citim un top al premierilor pe care i-a avut Romania de la Revolutie pana astazi, dar si despre refuzul IGSU de a publica documentele care ar putea explica de ce s-a intamplat tragedia din Colectiv.

Cum se prepara Ratuta domneasca, micul dejun savuros care-i impresioneaza rapid chiar si pe cei mai delicati musafiri

Un mic dejun delicios si rapid, care combina ingrediente naturale si traditionale, poate fi reteta perfecta pentru o dimineata de weekend sau atunci cand aveti musafiri la prima ora.

Cei mai bogati teroristi din istorie. Cum a reusit Statul Islamic sa adune in doar cativa ani o avere fabuloasa

In doar cativa ani, reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI) a reusit sa-si asigure independenta financiara si sa devina cea mai bogata structura terorista din istorie. Potrivit cotidianului francez Le Figaro, patrimoniul din teritoriile ocupate.

Cei mai bogati teroristi din istorie. Cum a reusit Statul Islamic sa adune in doar cativa ani o avere fabuloasa

In doar cativa ani, reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI) a reusit sa-si asigure independenta financiara si sa devina cea mai bogata structura terorista din istorie. Potrivit cotidianului francez Le Figaro, patrimoniul din teritoriile ocupate de SI este in valoare de 2. 260 de miliarde de dolari, in timp ce bugetul pe 2015 al retelei extremiste ajunge la 2,6 miliarde de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )