Libnet.ro
UNICEF

19:00

Masura istorica luata de Barack Obama: Presedintele SUA a dispus scurtarea detentiei pentru 214 persoane

B1 B1,
Masura istorica luata de Barack Obama: Presedintele SUA a dispus scurtarea detentiei pentru 214 persoane

Presedintele SUA, Barack Obama, a dispus scurtarea perioadelor detentiei pentru 214 detinuti, inclusiv pentru 67 care au primit condamnari la inchisoare pe viata, informeaza Fox News. Este vorba despre. continuă pe B1

Barack Obama: Trump, teribil de nepregatit pentru a deveni presedinte al SUA

Barack Obama l-a criticat virulent marti pe candidatul republican la presedintia SUA, afirmand ca Donald Trump este teribil de nepregatit pentru a deveni presedinte al tarii, pe fondul polemicii starnite de criticile acestuia la adresa familiei unui soldat musulman ucis in lupta, relateaza Reuters, AFP si DPA, citate de Agerpres.

Presedintele american Barack Obama, criticat de Donald Trump

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a calificat mandatul presedintelui american Barack Obama drept un dezastru.

Donald Trump reactioneaza dupa ce Barack Obama a afirmat ca nu este calificat sa fie presedinte: Hillary Clinton a dovedit ca nu este calificata pentru orice functie guvernamentala

Presedintele american Barack Obama a afirmat marti ca Donald Trump, candidatul republican in cursa electorala pentru Casa Alba, nu este calificat pentru functia de sef al statului. Replica lui Tr.

FOTO+VIDEO. Unde se va muta Barack Obama, dupa ce va pleca de la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a inceput sa isi planifice viata dupa ce isi va termina mandatul la Casa Alba. Actualul sef de stat din America a semnat un contract de inchiriere a unei locuinte de 8. 200 metri patrati in Kalorama, un cartier rezidential din Washington D. , informeaza Forbes, potrivit Mediafax.

Barack Obama a autorizat lovituri aeriene in Libia, la recomandarea secretarului Apararii

Casa Alba a anuntat luni ca presedintele american Barack Obama a autorizat efectuarea de lovituri aeriene contra militantilor Stat Islamic din Libia, dupa o recomandare facute de secretarul american al Apararii, Ash Carter, transmite Reuters.

Donald Trump, atac dur la adresa lui Barack Obama. A fost slab...

Candidatul republican Donald Trump a descris mandatul lui Barack Obama la Casa Alba drept un dezastru, in replica la recentele critici venite din partea presedintelui american, informeaza BBC News.

Administratia Barack Obama autorizeaza modernizarea arsenalului nuclear al SUA

Administratia nationala pentru siguranta nucleara NNSA) din SUA a dispus intrarea in faza de productie a programului pentru fabricarea focosului nuclear B61-12, informeaza site-ul DefenseNews. com.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )