Libnet.ro
UNICEF

22:30

Meciul cu Niculescu, cel mai dificil din ultimii ani pentru Serena. De ce a vorbit americanca despre Nelson Mandela

Adevărul Adevărul,
Meciul cu Niculescu, cel mai dificil din ultimii ani pentru Serena. De ce a vorbit americanca despre Nelson Mandela

Serena Williams, lider mondial WTA, va juca sambata dimineata, nu mai devreme de ora 04. 00, cu romanca Monica Niculescu, in turul 2 al turneului de la Indian Wells. Partida va fi una speciala pentru americanca, care participa in premiera dupa 14 ani la acest turneu, unde a castigat primul sau meci din cariera. continuă pe Adevărul

Enoiu: Nastase-Tiriac Trophy, cel mai bun din circuitul ATP 250

Bogdan Enoiu, organizatorul BRD Nastase Tiriac Trophy, a prezentat, miercuri, lista oficiala a jucatorilor inscrisi in competitie in acest an. El a spus ca turneul a fost desemnat de Asociatia Tenismenilor Profesionisti ATP) drept cel mai bun din seria ATP 250.

Rusia efectueaza cele mai ample exercitii militare din ultimii ani, pe fondul tensiunilor cu NATO

Mii de militari participa la exercitii in sud-vestul Rusiei, inclusiv in regiunea Crimeea si in apropierea frontierelor Ucrainei, in timp ce flotele militare ruse efectueaza manevre in Marea Neagra, Marea Japoniei si Marea Barents, pe fondul tensiunilor cu Alianta Nord-Atlantica, scrie Mediafax.

Rusia sfideaza NATO. Mii de militari rusi, angrenati in cele mai ample exercitii din ultimii ani

Pe fondul tensiunilor cu Alianta Nord-Atlantica, mii de militari participa la exercitii in sud-vestul Rusiei, inclusiv in regiunea Crimeea si in apropierea frontierelor Ucrainei. in paralel, flotele militare.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii 12 ani, fata de dolar

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, fata de dolar, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 12 ani, dupa ce, in ziua precedenta, Banca Centrala Europeana BCE) a lansat planul de relaxare cantitativa achizitii masive de obligatiuni), in timp ce banca centrala a SUA Fed) se pregateste sa majoreze dobanzile.

Lira sterlina urca la cel mai ridicat curs din ultimii sapte ani, fata de euro

Moneda Marii Britanii lira sterlina) a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani fata de euro, dupa ce, in ziua anterioara, Banca Centrala Europeana BCE) a inceput sa cumpere obligatiuni guvernamentale, in baza programului de relaxare cantitativa.

Un profesor de matematica si unul de muzica, protagonistii scandalurilor sexuale care au umbrit invatamantul buzoian in ultimii ani

E greu de acceptat ca oameni pregatiti si platiti sa aiba grija de copiii nostri se lasa prada unor vicii, ajungand in mijlocul unor scandaluri sexuale. Scoala buzoiana a fost zguduita, in ultimii ani, de doua scandaluri in care au fost implicati un profesor de atematica si unul de muzica.

La 96 de ani, Radu Beligan joaca in cel mai nou videoclip Holograf! VIDEO

Trupa Holograf a lansat un nou videoclip, la piesa De cate ori sa te iubesc. In clip joaca tinerii actori Ada Condeescu si Adi Nartea, dar si maestrul Radu Beligan 96 de ani).

Cel mai bun jucator de tenis al Australiei, Bernard Tomic, denuntat pentru trafic de droguri: Acesta nu va fi pus sub acuzare

Numele lui Bernard Tomic, cel mai bun jucator de tenis al Australiei, in varsta de 22 de ani locul 35 ATP), apare intr-un dosar de trafic de droguri. Asta, dupa ce o adolescenta a declarat in fata unei.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2015

Alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 pentru protectia calculatorului tau. Este important sa folosesti un antivirus daca nu vrei sa iti pierzi datele atunci cand ai mai mare nevoie de ele. Am facut o selectie din care tu iti poti alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 si cel mai potrivit pentru [].

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )