Libnet.ro
UNICEF

01:05

Enoiu: Nastase-Tiriac Trophy, cel mai bun din circuitul ATP 250

România Liberă România Liberă,
Enoiu: Nastase-Tiriac Trophy, cel mai bun din circuitul ATP 250

Bogdan Enoiu, organizatorul BRD Nastase Tiriac Trophy, a prezentat, miercuri, lista oficiala a jucatorilor inscrisi in competitie in acest an. El a spus ca turneul a fost desemnat de Asociatia Tenismenilor Profesionisti ATP) drept cel mai bun din seria ATP 250. continuă pe România Liberă

BRD Nastase Tiriac Trophy: Gilles Simon, principal favorit - Vor mai participa Ivo Carlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Lukas Rosol, Viktor Troicki, Sam Querrey si Borna Coric

Gilles Simon locul 14 ATP - de trei ori castigator la Bucuresti) va fi principalul favorit al BRD Nastase Tiriac Trophy, turneu care se va desfasura in perioada 18-26 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti. Vor mai putea fi vazute nume importante precum participa Ivo Carlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Lukas Rosol, Viktor Troicki, Sam Querrey si Borna Coric.

Nastase-Tiriac Trophy 2015. Ilie Nastase: Turneul e in crestere. Pentru un stadion nou trebuie sa cautam sponsori

Editia aniversara, de 20 de ani, a turneului ATP 250 BRD Nastase-Tiriac Trophy se va desfasura in continuare la Arenele BNR. Ilie Nastase a spus ca, desi turneul este in crestere, pentru a fi contruit un nou stadion va fi nevoie de sponsori.

FOTO. Cum arata trofeul de la BRD Nastase-Tiriac Trophy 2015

Turneul ATP 250 de la Bucuresti, BRD Nastase-Tiriac Trophy, a ajuns in acest an la o editie aniversara, cu ocazia implinirii a 25 de ani. Campionul va primi un nou trofeu, in culorile turneului.

Nastase-Tiriac Trophy 2015: 20 ani de tenis la Bucuresti. Cat costa un bilet la turneul ATP

Turneul ATP de la Bucuresti BRD Nastase-Tiriac Trophy implineste 20 de ani la editia din 2015, care va avea loc la Arenele BNR, in perioada 18-26 aprilie. Asistenta se anunta una numeroasa, peste 60% dintre biletele pentru actele finale fiind deja comercializate.

Totul despre BRD Nastase Tiriac Trophy: cand se disputa, participantii, valoarea premiilor si detalii despre o noua arena

Organizatorii turneului de tenis BRD Nastase Tiriac Trophy au sustinut, marti, o conferinta de presa in care au detaliat pregatirea competitiei ajunsa la editia cu numarul XX, care va lua startul pe 18 aprilie si se va incheia pe 26 aprilie.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Cu cele doua goluri marcate impotriva celor de la Schalke 4-3 pentru nemti pe Santiago Bernabeu), Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria cupelor europene cu 78 de goluri), devansandu-l pe Raul Gonzalez 77).

Ciprian Vultur, propus pentru Cel mai bun actor in rol principal, la Gala UNITER

Ciprian Vultur este actorul propus de Teatrul de Nord Satu Mare pentru sectiunea Cel mai bun actor in rol principal din cadrul Galei premiilor UNITER, pentru rolul cainelui Sarik din piesa Inima de caine, o dramatizare a nuvelei fantastice semnata de Mihail Bulgakov, in regia lui Cristian Ioan.

Cel mai bun tort de post: Tort cu ciocolata si budinca de vanilie

Cel mai bun tort de post. Postul ne limiteaza alegerile culinare, mai ales in ceea ce priveste deserturile, dar aceasta reteta de tort cu ciocolata si budinca de vanilie este absolut delicioasa.

FOTO. TOP Jucatori la Nastase-Tiriac Trophy 2015. Copilul minune vine la Bucuresti

Turneul ATP 250 de la Bucures153;ti, BRD Na131;stase-T154;iriac Trophy, va alinia la fileu, la edit155;ia din acest an, cel mai compact lot din istoria sa. Printre vedete se numara131; Gilles Simone, dar s153;i unul dintre copiii minune ai tenisului.

Marius Copil va primi un wild card la Nastase Tiriac Trophy

Jucatorul Marius Copil, unul dintre componentii echipei de Cupa Davis a Romaniei, va participa pe tabloiul principal al Openului de la Bucuresti prin intermediul unui wild card primit din partea organizatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )