Libnet.ro
UNICEF

22:15

La 96 de ani, Radu Beligan joaca in cel mai nou videoclip Holograf! VIDEO

ADPM ADPM,
La 96 de ani, Radu Beligan joaca in cel mai nou videoclip Holograf! VIDEO

Trupa Holograf a lansat un nou videoclip, la piesa De cate ori sa te iubesc. In clip joaca tinerii actori Ada Condeescu si Adi Nartea, dar si maestrul Radu Beligan 96 de ani). continuă pe ADPM

Radu Beligan joaca in cel mai nou videoclip al trupei Holograf

Radu Beligan este protagonistul celui mai nou videoclip al trupei Holograf, De cate ori sa te iubesc, in care mai apar actorii Ada Condeescu si Adi Nartea.

VIDEO: Chromebook Pixel, cel mai nou ultrabook al Google, are o mare problema

Ultimul ultrabook de la Google, Chromebook Pixel cu USB de tip C pentru transfer date si alimentare are o problema. Este util doar in baza unei conexiuni de internet. Desi vorbim de un model performant, Pixel foloseste aplicatii stocate in cloud si care, ca sa functioneze, au nevoie de o conexiune de date, potrivit time. com .

Cel mai nou rival pentru MacBook - Chromebook Pixel e laptopul de viitor

Google nu s-a lasat astepta pentru a raspunde dupa lansarea Apple, incare a fost prezentat noul MacBook si si-a prezentat noul laptop, care foloseste sistemul deoperare Chrome OS. Chromebook Pixel costa 999 de dolari si are caracteristici interesante.

Care sunt concluziile celui mai nou raport european pe tema pesticidelor din alimente

Peste 97% dintre alimentele consumate in Europa contin reziduri de pesticide in limitele legale, arata cel mai nou raport elaborat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara. Raportul a analizat peste 81. 000 de monstre de alimente din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, plus Irlanda si Norvegia.

Patru eroi anonimi, trei povesti, doua cuvinte: Cupa Davis. Competitia care a oferit, duminica, al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului

Aveati nevoie de inspiratie azi? Aflati cateva povesti. Doi jucatori si-au impartit lovituri vreme de 6 ore si 42 de minute - al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului. Un jucator de pe locul 344 in lume, care a castigat doua meciuri de cate 5 seturi pentru Elvetia! Inutil, insa. Un jucator operat pe inima la 21 de ani si care joaca tenis cu un pacemaker, a debutat pentru Elvetia la 28 de ani. A pierdut. Sau a castigat, de fapt?.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii 12 ani, fata de dolar

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, fata de dolar, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 12 ani, dupa ce, in ziua precedenta, Banca Centrala Europeana BCE) a lansat planul de relaxare cantitativa achizitii masive de obligatiuni), in timp ce banca centrala a SUA Fed) se pregateste sa majoreze dobanzile.

Lira sterlina urca la cel mai ridicat curs din ultimii sapte ani, fata de euro

Moneda Marii Britanii lira sterlina) a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani fata de euro, dupa ce, in ziua anterioara, Banca Centrala Europeana BCE) a inceput sa cumpere obligatiuni guvernamentale, in baza programului de relaxare cantitativa.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2015

Alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 pentru protectia calculatorului tau. Este important sa folosesti un antivirus daca nu vrei sa iti pierzi datele atunci cand ai mai mare nevoie de ele. Am facut o selectie din care tu iti poti alege cel mai bun antivirus gratuit in 2015 si cel mai potrivit pentru [].

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

NASA a testat cel mai puternic motor de racheta. VIDEO

NASA a testat, cu succes, cel mai mare si mai puternic motor de racheta cu carburant solid construit, vreodata, in lume. Propulsorul lung de peste 50 de metri a fost pornit, in pozitie orizontala, timp de doua mi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )