Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic din Iasi care trateaza pacientii de coronavirus: Au mai fost valuri epidemice. Cum au venit, asa au si plecat

Antena3 Antena3,
Medic din Iasi care trateaza pacientii de coronavirus: Au mai fost valuri epidemice. Cum au venit, asa au si plecat

Medicii ieseni sunt pozitivi in ceea ce priveste situatia provocata de coronavirus la noi in tara si asta pentru ca absolut toti pacientii internati in acest moment la Iasi sunt bine si raspund bine la tratament. continuă pe Antena3

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Acuzatii grave facute de un medic din Iasi: Dumnezeu cu mila! Nu este normal ce se intampla!

Acuzatii grave facute de un medic ginecolog din Iasi, dupa ce a avut de facut o operatie de cezariana unei gravide care era suspecta de coronavirus.

Medic din Iasi: Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg! De ce avem putine cazuri inca? Deoarece oamenii NU sunt testati!

Diana Popovici, medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi, a povestit conditiile in care i-a facut cezariana unei femei insarcinate, care intrase in contact cu o persoana revenita din Veneto, Italia.

Studenta din Iasi, infectata cu noul coronavirus: A fost la cursuri saptamana trecuta, cat si la secretariatul Facultatii

Printre cele 12 cazuri noi de coronavirus anuntate marti de catre autoritati, se numara si cel al unei studente in anul al doilea la Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din.

Medic cunoscut din Iasi, diagnosticat cu coronavirus. Sotia sa este doctor pediatru si a lucrat: Sper sa nu fi molipsit vreunul dintre colegii mei

Un medic foarte cunoscut din Iasi a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Seful Clinicii de Oncologie din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iasi a fost testat pozitiv, dupa ce s-a intors de la Paris, saptamana trecuta.

Diana, un medic ginecolog din Iasi, a aflat ca trebuie sa asiste la nastere o gravida care ar putea avea coronavirus. E incredibil ce a urmat

Diana, un medic ginecolog din Iasi, trage un semnal de alarma in ceea ce priveste capacitatea de testare a pacientilor suspecti de infectare cu coronavirus.

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore.

Primarul din Iasi le cere vanzatorilor din piete sa poarte masti si manusi si sa acopere marfa cu folie

Masuri drastice in pietele din Iasi. Vanzatorii au obligatia sa poarte masti si manusi, dar si sa acopere marfa cu folie transparenta, sa nu fie atinsa de toata lumea. Este o masura pe care a luat-o Primaria, in contextul epidemiei de coronavirus. Cine incalca ordinul, risca amenzi uriase, sau chiar pierderea afacerii.

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )