Libnet.ro
UNICEF

15:31

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

Hotnews Hotnews,
 in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala. continuă pe Hotnews

Pacientii de peste 80 de ani sunt lasati sa moara in Italia, in plina pandemie de coronavirus

Pacientilor cu coronavirus din Italia li se va interzice accesul la terapie intensiva daca au varsta de 80 de ani sau mai mult, ori daca au o stare de sanatate precara, se arata intr-un document elaborat de o unitate de gestionare a crizelor din Torino.

Cum sa poarta corect masca chirurgicala, in plina pandemie de coronavirus

Masca chirurgicala este cea mai la indemana metoda de aparare impotriva raspandirii gripei sau altor virusuri si bacterii care se transmit la fel.

Cum sa porti corect masca chirurgicala, in plina pandemie de coronavirus

Masca chirurgicala este cea mai la indemana metoda de aparare impotriva raspandirii gripei sau altor virusuri si bacterii care se transmit la fel.

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Solutii ale bancilor in plina pandemie: ce se intampla daca nu ajungi sa-ti platesti ratele

Din cauza pandemiei de coronavirus, multi romani stau in casa fie pentru a se proteja, pentru pentru ca sunt in carantina sau autoizolare. Bancile trebuie sa vina cu niste solutii pentru.

Politia Romana vs. fake news despre coronavirus. Ce este adevarat si ce este mit in plina pandemie

Politia Romana deruleaza o ampla campanie pe Facebook cu privire la masurile pe care oamenii trebuie sa le respecte pentru a evita raspandirea noului tip de coronavirus si, in acelasi timp, lupta cu miturile care circula online despre epidemie.

Ce se intampla cu vanzarile eMAG in plina pandemie

EMAG a comentat pentru prima data situatia in care suntem cu pandemia COVID-19. in vremea coronavirus, magazinul a reusit sa bifeze o profite la un capitol important. Magazinul sustine ca.

Guvernul Orban 3 a trecut. Rezultatul votului, in plina pandemie de COVID-19

Guvernul Orban 3 a trecut azi in Parlament, in contextul crizei generate de pandemia de noul coronavirus.

Guvernul Orban a trecut. Rezultatul votului, in plina pandemie de COVID-19

Guvernul Orban a trecut azi in Parlament, in contextul crizei generate de pandemia de noul coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )