Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic estetician: Tratamentele faciale sunt mai putin eficiente pentru femeile care fumeaza ...

România Liberă România Liberă,
Medic estetician: Tratamentele faciale sunt mai putin eficiente pentru femeile care fumeaza ...

O data cu trecerea anilor, pielea incepe sa-si piarda din suplete si de-a lungul fetei apar ridurile. Femeile au insa la dispozitie o gama variata de creme, dar si tratamente faciale pentru a elimina imperfectiunile tenului cauzate de inaintarea in varsta. Doctorul Vincent Wong, medic chirurg estetician la clinica La Maison de lEsthetique sustine ca cele mai sigure sunt tratamentele cu botox care actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale si profunde chiar de la prima folosire. In . continuă pe România Liberă

Doar un procent ii desparte pe Obama si Romney. Mai sunt mai putin de 24 de ore pana la alegerile din SUA

A inceput numaratoarea inversa in Statele Unite. Nu ne mai despart nici 24 de ore de startul oficial al alegerilor prezidentiale. Cu o diferenta de doar un procent in sondaje, Barack Obama si Mitt Romney fac un.

Primarul orasului New York : Mai putin de 10. ...

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a revizuit in scadere luni numarul persoanelor care au nevoie de noi locuinte dupa trecerea uraganului Sandy, vorbind de mai putin de 10. 000, adica de patru ori mai putine decat cu o zi in urma, informeaza Agerpres. Este vorba probabil despre 10. 000, poate 5. 000 sau poate chiar mai putine, a declarat el intr-o conferinta de presa. Daca ar fi sa va dau o estimare, as zice mai putin de 10. 000, a adaugat el, citat de AFP. Numarul de 40.

VIDEO Cum arata pe repede inainte o calatorie dinspre Est spre Vest. Bucuresti-Paris in mai putin de 5 minute

Peisajele urban si rural, la fel si infrastructura, se transforma vizibil in bine pe masura ce te indepartezi de Bucuresti. E o experienta pe care a trait-o oricine a pornit cu masina spre Vest. Cu ocazia calatoriei catre Salonul Auto de la Paris 27 septembrie-14 octombrie), echipa 0-100. ro s-a gandit surprinda aceste transformari in imagini, comprimand in mai putin de cinci minute cele 24 de ore de condus si cei 2. 400 km care despart Micul Paris de adevaratul Paris. Iata ce a iesit.

Andrei Chiliman, despre Crin Antonescu: A ales sa isi exerseze talentul oratoric unde voturile sunt mai usor de cules

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor USL din sector ca nu crede ca va fi trans de maneca si intrebat de ce Calin Popescu Tariceanu nu a mai trecut prin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )