Libnet.ro
UNICEF

10:15

Medici din Constanta, urmariti penal pentru favorizarea lui Nicusor Constantinescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medici din Constanta, urmariti penal pentru favorizarea lui Nicusor Constantinescu

Sefa Sectiei de Cardiologie a Spitalului de Urgenta Constanta, Raluca Irinel Parepa, si un medic primar sunt urmariti penal pentru favorizarea faptuitorului dupa ce au dispus internarea lui Nicusor Constantinescu, pentru ca acesta sa execute arestul in conditii mai blande, transmite DNA prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. Medicii care l-au internat pe Nicusor Constantinescu la Spitalul de Urgenta din Constanta, urmariti penal

Medicii care au decis ca Nicusor Constantinescu sa fie internat la Spitalul Clinic de Urgenta din Constanta, desi putea sa fie tratat intr-un spital-penitenciar, sunt urmariti penal de DNA.

Medicii care l-au internat pe Nicusor Constantinescu la Spitalul de Urgenta din Constanta, urmariti penal

Medicii care au decis ca Nicusor Constantinescu sa fie internat la Spitalul Clinic de Urgenta din Constanta, desi putea sa fie tratat intr-un spital-penitenciar, sunt urmariti penal de DNA.

Cardiologi urmariti penal de DNA pentru internarea lui Nicusor Constantinescu in Spitalul Judetean. Medicii sunt acuzati de favorizarea infractorului

Doi medici cunoscuti ai Constantei sunt urmariti penal de DNA pentru internarea lui Nicusor Constantinescu in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Dr. Raluca Parepa, seful sectiei de Cardiologie, si dr. Marius Toringhibel au fost pusi sub control judiciar pentru 60 zile.

Medicii care l-au internat miercuri in spital pe Nicusor Constantinescu, urmariti penal de DNA

Lovitura pentru medicii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Sefa Sectiei de Cardiologie, Raluca Parepa, si medicul Marius Toringhibel sunt cercetati de DNA, sub control judiciar, pentru favorizarea infractorului, pe o perioada de 60 de zile.

Medici, victime colaterale in razboiul baronului Nicusor-bolnavior cu Justitia

Razboiul de gherila dus de Nicusor Constantinescu cu judecatorii si procurorii face victime colaterale. Medicii care l-au internat pe baronul constantean s-au ales cu dosar penal pentru favorizarea infractorului. Speranta lui Constantinescu se leaga de o posibila dezincriminare a infractiunii de abuz in serviciu la Curtea Constitutionala.

Arpad Paszkany si Iuliu Muresan, urmariti penal de DIICOT sub control judiciar

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj au dispus marti punerea in miscare a actiunii penale impotriva lui Arpad Paszkany, actionar majoritar la Clubul CFR 1907 Cluj, si Iuliu Muresan, presedintele clubului, pentru constituire a unui grup infractional organizat, delapidare cu consecinte deosebit de grave, evaziune fiscala si spalare de bani, toate in forma continuata.

Dosar penal pentru politistul care a lovit duminica tanarul ce fusese deja incatusat

In cazul politistilor sectiilor 10 si 11 din Capitala, care au lovit un tanar incatusat, a fost deschis dosar penal, au precizat, marti, sefii Politiei Capitalei care cerceteaza acest caz, potrivit Digi24.

Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

Suporterii nationalei au incepand de maine posibilitatea de a viziona in aer liber, in Bucuresti, meciurile de la Euro 2016. Pentru ca in parcul IOR, pentru 30 de zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )