Libnet.ro
UNICEF

22:30

Medicul legist Abdo Salem: Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace

Hotnews Hotnews,
 Medicul legist Abdo Salem: Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace

Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace, a declarat medicul legist Adbo Salem, citat de Agerpres. Am constatat inima mai mare si pentru un sportiv. Aceasta hipertrofie predispune la tulburari de ritm si stop cardiac, a precizat Salem. continuă pe Hotnews

Autopsia lui Patrick Ekeng arata ca era bolnav de inima

In urma autopsiei, s-a stabilit ca fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace, a declarat luni pentru AGERPRES medicul legist Abdo Salem.

Autopsia lui Patrick Ekeng arata ca era bolnav de inima

In urma autopsiei, s-a stabilit ca fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace, a declarat luni pentru AGERPRES medicul legist Abdo Salem.

Patrick Ekeng a murit: s-a deschis dosar penal, iar principalii vizati sunt medicul si soferul ambulantei

Patrick Ekeng a murit. Secretarul general al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), Dumitru Costin, a solicitat deschiderea unui dosar penal dupa tragicul eveniment de vineri, iar procurorii au trecut la treaba.

Patrick Ekeng a murit.Observatorul meciului Dinamo-Viitorul: Medicul delegat ne-a confirmat ca ambulantele sunt dotate corespunzator

Observatorul LPF la meciul Dinamo - Viitorul, Vasile Marcel, a declarat ca medicul delegat la intalnirea de pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare a spus la sedinta dinaintea partidei ca sunt doua ambulante dotate corespunzator.

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu: Interventia nu a fost a unor profesionisti; am voluntari care se descurcau mai bine

Patrick Ekeng a murit. Doctorul Cristian Grasu considera ca a lipsit evaluarea facuta pofesionist, dar si initierea tratamentului la fata locului, dupa ce Patrick Ekeng s-a prabusit pe teren, in urma unui stop cardio-respirator.

Patrick Ekeng a murit: declaratii contradictorii si interventii controversate

Patrick Ekeng a murit. Mai multe declaratii contradictorii si interventii controversate au fost facute, vineri seara, la Stadionul Dinamo si la Spitalul de Urgenta Floreasca, in legatura cu accidentul fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, care a decedat in urma unui stop cardio-respirator suferit pe teren.

Patrick Ekeng a murit: Steaua e alaturi de Dinamo intr-un moment teribil. Cum a reactionat marea rivala a cainilor

Steaua a fost eliminata din Cupa Romaniei tocmai de Dinamo, iar la esecul ros-albastrilor a contribuit un gol magnific inscris de Patrick Ekeng. Cu toate aceastea, stelistii au uitat de orice rivalitate si au avut o reactie de bun simt, dupa tragedia din partida Dinamo - Viitorul.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta azi si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheirea sezonului.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta vineri si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheierea sezonului.

Patrick Ekeng a murit. Cum a relatat presa internationala tragica stire

Presa din intreaga lume a scris, in noaptea de vineri spre sambata, despre moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng si a amintit de cazurile Catalin Hildan si Marc-Vivien Foe, cotidianul Marca notand ca este o zi trista si ca fotbalul deplange moartea camerunezului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )