Libnet.ro
UNICEF

20:45

Autopsia lui Patrick Ekeng arata ca era bolnav de inima

Online Sport Online Sport,
Autopsia lui Patrick Ekeng arata ca era bolnav de inima

In urma autopsiei, s-a stabilit ca fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace, a declarat luni pentru AGERPRES medicul legist Abdo Salem. continuă pe Online Sport

Autopsia lui Patrick Ekeng arata ca era bolnav de inima

In urma autopsiei, s-a stabilit ca fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace, a declarat luni pentru AGERPRES medicul legist Abdo Salem.

Autopsia in cazul lui Patrick Ekeng nu a fost relevanta, urmand sa aiba loc alte teste in regim de urgenta

Luni a avut loc autopsia fotbalistului Patrick Ekeng. Se pare ca autopsia in cazul lui Ekeng nu a fost relevanta pentru a se stabili cauza exacta a mortii, scrie Mediafax. Fotbalistul dinamovist ar fi.

Gigi Becali: Vinovat este medicul care a dat avizul ca Patrick Ekeng sa poata intra in teren

Gigi Becali da vina pe medicul care a dat avizul pentru ca fotbalistul Patrick Ekeng sa poata intra in teren. Patronul echipei Steaua Bucuresti sustine ca un jucator care este bolnav nu are voie sa faca sp.

Medicul legist Abdo Salem: Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace

Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace, a declarat medicul legist Adbo Salem, citat de Agerpres. Am constatat inima mai mare si pentru un sportiv. Aceasta hipertrofie predispune la tulburari de ritm si stop cardiac, a precizat Salem.

Dosar penal in rem deschis in cazul mortii fotablistului Patrick Ekeng: Martorii sustin ca medicul ambulantei se afla in tribune, iar ambulanta nu era dotata cu defibrilator

Autoritatile au deschis dosar penal in rem in cazul mortii lui Patrick Ekeng 26 de ani), fotbalistul camerunez de la Dinamo care s-a prabusit vineri seara pe teren. Patrick Ekeng a intrat in stop cardio-respirator in timpul meciului Dinamo - Viitorul Constanta, la 7 minute dupa ce intrase pe teren. Medicii au incercat zeci de minute sa il resusciteze, insa exista controverse in privinta modului in care s-a intervenit. In primele minute nu i s-au dat interventiile necesare in astfel de cazuri. Salvarea a venit dupa 3 minute, a scos o targa si n-am vazut nicio masca pentru a i se pune pe fata, a declarat vineri seara Cornel Dinu, administratorul lui Dinamo, la Dolce Sport. Ofiterii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei investigheaza conditiile in care a murit fotbalistul, sambata fiind chemate la audieri mai multe persoane, anunta Digi 24.

Patrick Ekeng a murit de ziua celui mai bun prieten al lui de la Dinamo. Ultimul sau status pe WhatsApp e cutremurator

Patrick Ekeng a murit de ziua lui Marcel Essombe cel mai bun prieten al lui de la Dinamo. El a ajuns primul la spital, el a dat vestea familiei. Ekeng era casatorit si avea o fetita. Potrivit gsp. ro,.

Gazeta Sporturilor: Exista un defibrilator in ambulanta care l-a luat pe Patrick Ekeng, dar nu a fost folosit

Ies la iveala alte detalii in ceea ce priveste moartea fulgeratoare a lui Patrick Ekeng 26 de ani). Conform Gazetei Sporturilor, in ambulanta care l-a dus pe jucatorul lui Dinamo la Spitalul Floreasca exista un defibrilator, dar acesta nu a fost folosit. Daca medicul facea manevrele de care era nevoie, cu monitor defibrilator, prindea ritmul cardiac si ii dadea soc electric, il scotea imediat din stop, a precizat un cadru medical care a intervenit si la incendiul din clubul Colectiv.

Familia lui Patrick Ekeng. Mijlocasul lasa in urma o sotie si o fiica in varsta de doi ani

Familia lui Patrick Ekeng. Moartea tragica a mijlocasului dinamovist se va rasfrange cel mai rau, din pacate, asupra familiei sale. Fotbalistul camerunez era casatorit si avea o fiica in varsta de doar doi ani.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din Capitala

ACTUALIZARE 11:30 Documente ridicate de la Puls si Dinamo in cazul decesului fotbalistului Au fost deja ridicate documente atat de la sediul Ambulantei Puls, cat si de la clubul Dinamo, transmite Digi24. ro. *ACTUALIZARE 11:05 Finala Cupei Romaniei, amanata dupa moartea fotbalistului dinamovist Federatia Romana de Fotbal a decis amanarea Cupei Romaniei si a tuturor competitiilor sporive organizate de FRF. Decizia a fost luata de comitetul de urgenta al FRF, dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng, anunta Digi24. ro. *ACTUALIZARE 10:28 Dosar penal in rem dupa moartea fotbalistului S-a deschis dosar penal in cazul mortii lui Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez de la clubul Dinamo, informeaza Digi24. ro. ---------- Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, la varsta de 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si FC Viitorul Constanta, informeaza Agerpres. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-au resuscitat mai bine de o ora, insa fotbalistul nu a reactionat la manevrele de resuscitare.

UPDATE Dinamovistul Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din capitala

Jucatorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng 26 de ani) a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Fotbalistul a ajuns la camera de garda in stop cardio-respirator iar medicii l-au resuscitat aproximativ o ora si jumatate fara rezultat, a anuntat medicul Cristian Pandrea de la Spitalul de Urgenta Floreasca, potrivit Agerpres. Cauzele decesului pot fi multiple, a precizat medicul. Suporterii echipei Dinamo impreuna cu fotbalistii, antrenorii si oficialii gruparii alb-rosii au aprins lumanari pe gazonul stadionului din Soseaua Stefan cel Mare in locul in care cu cateva ore inainte s-a prabusit Patrick Ekeng.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )