Libnet.ro
UNICEF

01:06

Medicul Radu Tincu: O parte dintre pacienti au suferit arsuri ale cailor respiratorii aeriene superioare. Unul a necesitat intubatie si ventilatie mecanica

B1 B1,
Medicul Radu Tincu: O parte dintre pacienti au suferit arsuri ale cailor respiratorii aeriene superioare. Unul a necesitat intubatie si ventilatie mecanica

Radu Tincu,medic primar toxicolog la sectia de ATI a Spitalului Floreasca a oferit, vineri dimineata, detalii despre starea pacientilor afectati de incendiul de la Matei Bals,intr-o interventie pe B1. continuă pe B1

Medicul Radu Tincu avertizase despre pericolul unui nou incendiu. Ce s-a intamplat la Piatra Neamt se poate intampla oricand, in oricare alt spital

Medicul Radu Tincu avertizase despre pericolul unui nou incendiu in spitalele din Romania.

Medicul Radu Tincu distruge posibila eficacitate a invermectinei: Nu este aprobat nicaieri in lume ca tratament pentru COVID!

Medicul Radu Tincu, medic ATI la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a explicat ca niciun medicament pe baza de invermectina nu este aprobat pentru a fi administrat oamenilor.

Care sunt diferentele dintre vaccinurile PfizerBioNTech si Moderna. Explicatiile medicului Radu Tincu (VIDEO)

Medicul Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit joi seara, la B1 TV, despre diferenteledintre vaccinurile PfizerBioNTech si Moderna. Acesta spune ca nu este o diferenta mare intre cele.

Radu Tincu, despre ivermectina: E de neinteles ca un medicament care nu e aprobat nicaieri pentru uz umandevine un panaceu pentru COVID-19, iar tratamentele aprobate de autoritatile stiintifice sunt puse la indoiala

Radu Tincu, medic ATI la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a explicat marti seara, in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca niciun medicament pe baza de ivermectina nu.

Radu Tincu: Romania, in acest moment, habar n-are care este incidenta de circulatie a noii tulpini de coronavirus. Avem deja zone cu microfocare, unde nu se explicarataridicata de transmitere (VIDEO)

Radu Tincu, medic ATI la Spitalul Floreasca din Bucuresti, atrage atentia asupra faptului ca este foarte important sa se afle care este incidenta de circulatie a noii tulpini de coronavirus in Romania. Asta.

Incendiu la Institutul Matei Bals - Streinu-Cercel: O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior. Spitalele vor informa familiile

O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior in urma incendiului de la Institutul Matei Bals, a declarat fostul manager al unitatii medicale, care a precizat ca spitalele la care au fost trasferati pacientii aflati in saloanele afectate vor informa familiile.

O parte dintre directorii de la Hyundai - Kia se opun planului de a construi o masina pentru Apple. De ce se tem

O parte dintre directorii de la Hyundai - Kia se opun ideii de a construi o masina care sa fie vanduta sub sigla Apple, iar discutiile sunt departe de finalizare, spun surse citate de Reuters. Hyundai - Kia a mai discutat cu Apple si in 2018, dar nimic nu s-a concretizat. Oficiali de la compania asiatica spun ca brand-ul Hyundai ar putea avea de pierdut fiindca Apple va vrea sa decida aproape total si Hyundai va ajunge sa fie pe planul doi.

in ce stare se afla pacientii transportati la Institutul Victor Babes, in urma incendiului de la Matei Bals. Imbri: Unul dintre pacienti este in ATI, pentru ca starea lui s-a agravat (VIDEO)

Medicul Emilian Imbri, managerul Institutului Victor Babes din Bucuresti a explicat care este starea actuala a pacientilor care au fost transportati de la Institutul Matei Bals, in urma tragediei de azi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3096 seconds )