Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mediul de afaceri, sedus si maltratat de premierul Ponta: Codul insolventei si intromisiunea in Justitie

Adevărul Adevărul,
Mediul de afaceri, sedus si maltratat de premierul Ponta: Codul insolventei si intromisiunea in Justitie

Bunastarea populatiei nu este posibila fara crestere economica, care este dependenta si potentata de un mediu de afaceri nesupus abuzurilor. continuă pe Adevărul

UPDATE De ce este acuzat guvernul Ponta ca vrea sa inchida gura unor televiziuni printr-o modificare de ultim moment la Codul Insolventei. Articolul-problema, mentinut in Ordonanta publicata in Monitorul Oficial

Posturile de radio si televiziune aflate in insolventa, cum este cazul Realitatea TV, ar putea sa piarda posibilitatea de a indeplini principalul lor obiect de activitate - acela de a emite programe. In ultima sa versiune accesibila pe site-ul Ministerului Justitiei, noul Cod al insolventei, nepublicat inca in Monitorul Oficial, include un articol care nu exista in proiectul supus initial dezbaterii publice si care spune, practic, ca posturilor aflate in insolventa li se suspenda licenta audiovizuala pana la confirmarea planului de reorganizare. Acelasi document de pe site-ul ministerului prevede ca in astfel de cazuri legea se aplica si procedurilor de insolventa aflate in derulare - cum este cazul Realitatea TV, post care reclama, de altfel, ca Ponta vrea sa inchida gura Realitatea TV. UPDATE Codul insolventei, sub forma unei ordonante de urgenta, a fost publicat vineri dupa-amiaza in Monitorul Oficial.

Blaga: PDL trimite o scrisoare catre Reding pe Codul insolventei, care urmareste ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, ca PDL va adresa o scrisoare vicepresedintelui Comisiei Europene Viviane Reding in privinta Codului insolventei, considerand ca sunt articole tintite in acest cod care urmaresc subjugarea presei, informeaza Mediafax. Blaga a afirmat ca un astfel de proiect cum este Codul insolventei ar fi trebuit sa fie prezentat ca proiect de lege in Parlament si ca sunt unele lucruri de lamurit fata de intrarea in insolventa pe spatele unora, lasand in .

Grapini: Codul Insolventei se va aplica si regiilor autonome si companiilor cu capital de stat

Codul Insolventei, adoptat miercuri de Guvern prin ordonanta de urgenta, prevede ca pot intra in insolventa si societatile cu capital de stat si regiile autonome, pe langa firmele private, iar companiile care adopta aceasta masura trebuie sa achite.

OK pentru Codul insolventei: ce s-a schimbat?

Codul insolventei a fost aprobat de Guvern, insa la nivel guvernamantal s-a produs o schimbare: OK-ul a venit la Palatul Victoria ca ordonanta de urgenta, nu ca proiect de lege care sa intre in vigoare abia dupa avizul Parlamentului.

Codul insolventei a fost aprobat de Guvern, dar ca ordonanta de urgenta, nu ca proiect de lege

Codul insolventei a fost aprobat, miercuri, de Guvern, dar ca ordonanta de urgenta, nu ca proiect de lege care sa intre in vigoare abia dupa avizul Parlamentului, informeaza Mediafax.

Guvernul schimba strategia: Codul insolventei, aprobat prin ordonanta de urgenta

Codul insolventei a fost aprobat, miercuri, de Guvern, dar ca ordonanta de urgenta, nu ca proiect de lege, astfel ca va intra in vigoare inainte de avizul Parlamentului, cum s-ar fi intamplat in cazul unei legi.

De ce este acuzat guvernul Ponta ca vrea sa inchida gura unor televiziuni printr-o modificare de ultim moment la Codul Insolventei

Posturile de radio si televiziune aflate in insolventa, cum este cazul Realitatea TV, ar putea sa piarda posibilitatea de a indeplini principalul lor obiect de activitate - acela de a emite programe. In ultima sa versiune accesibila pe site-ul Ministerului Justitiei, noul Cod al insolventei, nepublicat inca in Monitorul Oficial, include un articol care nu exista in proiectul supus initial dezbaterii publice si care spune, practic, ca posturilor aflate in insolventa li se suspenda licenta audiovizuala pana la confirmarea planului de reorganizare. Acelasi document de pe site-ul ministerului prevede ca in astfel de cazuri legea se aplica si procedurilor de insolventa aflate in derulare - cum este cazul Realitatea TV, post care reclama, de altfel, ca Ponta vrea sa inchida gura Realitatea TV.

Arin Stanescu, UNPIR: Codul insolventei va creste numarul de falimente, nu vor mai exista planuri de reorganizare

Noul cod al insolventei, aprobat de catre Guvern miercuri prin ordonanta de urgenta, va creste si mai mult numarul de falimente deoarece durata unei insolvente a fost scurtata de la trei ani la un an, iar statul poate executa o companie aflata deja intr-o astfel de procedura pentru creantele bugetare, a declarat Arin Stanescu, presedintele Uniunii Nationale a Practicticienilor in Insolventa din Romania UNPIR).

Premierul Ponta: Guvernul are probleme cu incasarile la buget

Premierul Victor Ponta a declarat ca Guvernul are probleme cu incasarile la buget, in primul rand ca urmare a reorganizarii ANAF. Primul ministru spera ca noul Cod al insolventei va combate evaziunea fiscala.

Blaga: Codul insolventei urmareste subjugarea presei. PDL trimite o scrisoare catre Comisia Europeana

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca PDL va adresa o scrisoare vicepresedintelui Comisiei Europene Viviane Reding in privinta Codului insolventei, considerand ca sunt articole tintite in acest cod care urmaresc subjugarea presei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )