Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mehedintiul sub Cod Galben de canicula. O persoana a lesinat in strada la Severin

Adevărul Adevărul,
Mehedintiul sub Cod Galben de canicula. O persoana a lesinat in strada la Severin

Judetul Mehedinti se afla, in perioada 07-08 iulie a. c. sub incidenta codului galben de canicula, fenomenele prognozate fiind disconfort termic accentuat si temperaturi maxime ce vor ajunge pana la 39 grade C, potrivit unei avertizari meteorologice emise, marti, de catre Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Adevărul

Canicula a pus stapanire pe Romania. ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de canicula

Patru judete din vestul tarii se afla, marti, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce Bucurestiul si 32 de judete se afla sub Cod galben. Specialistii au precizat ca miercuri se vor extinde cele doua avertizari, fiind sanse ca pentru patru judete sa fie emis chiar Cod rosu de canicula.

Cod galben de canicula, luni, in vestul si nordul-vestul tarii. Marti si miercuri, canicula se extinde in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de canicula valabila luni in vestul si nord-vestul tarii, unde se vor inregistra temperaturi de pana la 37 de grade. meteorologii precizeaza ca in zilele de marti si miercuri 7-8 iulie), valul de caldura se va intensifica si se va extinde in toata tara.

Cod galben de canicula in sase judete din vestul si nord-vestul tarii

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de canicula pentru sase judete din vestul si nord-vestul tarii, arata Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Avertizare METEO: Cod galben de canicula

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de canicula pentru sase judete din vestul si nord-vestul tarii, unde temperaturile maxime vor ajunge la 37 de grade, in cursul zilei de luni.

Cod galben de CANICULA in sase judete din vestul si nord-vestul tarii

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de canicula pentru sase judete din vestul si nord-vestul tarii, unde temperaturile maxime vor ajunge la 37 de grade, in cursul zilei de luni, urmand ca marti.

Cod galben de canicula

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de canicula pentru sase judete din vestul si nord-vestul tarii, unde temperaturile maxime vor ajunge la 37 de grade, in cursul zilei de luni.

Cod portocaliu de canicula in patru judete, cod galben in Bucuresti si 32 de judete

Judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare vor fi sub avertizare cod portocaliu de canicula marti, cand se vor inregistra temperaturi de 38-39 de grade, iar Bucurestiul si 32 de judete au fost atentionate cu cod galben, fiind anuntate temperaturi de.

Cod galben de CANICULA. Vezi care sunt drepturile ANGAJATILOR

Pe timp de canicula, angajatorii sunt obligati sa ia masuri speciale de protejare a lucratorilor.

Cod galben de ploi torentiale pe litoral. De saptamana viitoare vremea se incalzeste

Cod galben de ploi torentiale pe litoral, avertizarea vizand judetele Tulcea si Constanta, informeaza B1 TV. Va ploua pe arii extinse, iar cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si local se vor cumula.

Cod rosu de canicula in Europa. in Romania, cod galben valabil de luni

Meteorologii au transmis luni o avertizare de cod rosu de canicula pentru intreaga Ungarie si pentru cinci voievodate din vestul Poloniei, scrie Digi 24. in Ungaria temperaturile medii vor depasi luni 27 de grade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )