Libnet.ro
UNICEF

11:00

Membrii unei retele de traficanti de femei din Romania, ARESTATI de politia spaniola

România Liberă România Liberă,
Membrii unei retele de traficanti de femei din Romania, ARESTATI de politia spaniola

Cinci membri ai unei retele de traficanti de femei din Romania au fost arestati, luni, de catre politia spaniola. continuă pe România Liberă

Spania: Politia a arestat cinci membri ai unei retele de traficanti de femei din Romania

Politia spaniola a arestat luni cinci persoane suspectate de implicare intr-o retea de traficanti de femei, pe care le convingeau sa vina din Romania in Spania, unde le obligau sa se prostitueze, transmite Xinhua, citat de Agerpres.

Peste 30.000 metri cubi de lemn decoperiti fara acte de provenienta la fabricile Holzindustrie Schweighofer din Romania

Dezvaluiri uluitoare facute de presa austriaca despre compania Schweighofer Holzindustrie. Potrivit unui articol al unei publicatii economice, Ministerul Mediului din Romania a depus un nou raport la Parchet, in.

Eurodeputatul Siegfried Muresan lanseaza proiectul Turul investitorilor din Romania

Deputatul european Siegfried Muresan, vicepresedinte al Comisiei pentru bugete a Parlamentului European, lanseaza, astazi, proiectul Turul investitorilor din Romania, in cadrul caruia va efectua vizite la marii investitori straini si romani din tara cu scopul de a afla cu ce provocari se confrunta principalii actori din sectorul privat din Romania, arata un comunicat remis azi redactiei.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Doi copii morti in accidentul de autocar din Romania, inmormantati azi in satul natal din Republica Moldova

Jale mare a fost azi in satul Saseni din raionul Calarasi, Republica Moldova. Doi dintre cei trei copii morti in accidentul de autobuz de zilele trecute, din Romania, au fost inmormantati.

Un cuplu de americani a renuntat la investitia vietii lor pentru a salva o pisica adoptata din Romania

Doi soti au renuntat temporar la visul de a-si cumpara o casa dupa ce au intalnit un motan din Romania, diagnosticat cu insuficienta renala si care avea nevoie urgenta de un transplant. 000 de dolari este.

Fiica presedintelui ANAF, manager general al operatiunilor Uber din Romania

Nicoleta Schroeder Diaconu), fiica presedintelui ANAF, a fost numita in functia de manager general al companiei americane Uber, pentru operatiunile din Romania, cel mai valoros start-up din lume in acest.

REVISTA PRESEI. Povestea de viata a primei femei din istoria premiilor UNITER

Din ziarele de vineri, aflam ce sacrificii a trebuit sa isi asume prima femeie din istoria premiilor UNITER, Gianina Carbunariu, in numele crezului artistic in teatrul independent, ce invata elevii la cursul optional, dar si cum avanseaza lucrarile la extinderea retelei de metrou din Bucuresti.

Raluca Domuta, prima politista din Romania care a primit premiul International Female Police Peacekeeper 2015, pentru misiunile din Haiti

Comisarului-sef de politie Raluca Domuta, din cadrul Politiei Romane, a primit, dumnica, titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, pentru.

Nava fabricata la un santier din Romania, retrimisa de Canada in tara, din cauza unor probleme

Autoritatile provinciei canadiene Newfoundland Labrador au decis retrimiterea in Romania, pentru reparatii, a unui feribot construit la un santier naval din Galati, din cauza unor probleme tehnice la motor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )