Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mercedes-Benz a prezentat cea mai puternica versiune a Clasei S Coupe: S63 AMG

Adevărul Adevărul,
Mercedes-Benz a prezentat cea mai puternica versiune a Clasei S Coupe: S63 AMG

La scurta vreme dupa lansarea modelului de serie, Mercedes-Benz a facut publice fotografii si informatii oficiale despre cel mai puternic model din gama Clasa S Coupe: S63 AMG. continuă pe Adevărul

Dacia a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor auto din UE

Dacia a inregistrat cea mai puternica crestere a vanzarilor in topul marcilor auto din UE, in luna februarie. Vanzarile de autoturisme noi din UE au urcat cu 8% in luna februarie, datorita imbunatatirii.

Mercedes-Benz adauga al treilea schimb la uzina din Ungaria

Uzina Mercedes-Benz din Kecskemet va produce in trei schimburi din luna mai, datorita cererii in crestere pentru CLA si Clasa B, scrie Bloomberg. Uzina pentru care a fost si tara noastra in carti a produs 109. 000 vehicule anul trecut.

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria isi mareste productia: angajatii vor lucra de acum in trei schimburi

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, de la Kecskemet, va lucra incepand din luna mai in trei schimburi, iar Daimler va majora productia de autoturisme pentru a tine pasul cu cererea pentru autoturisme din clasa compacta, a anuntat grupul german, potrivit.

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, va creste productia.

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, de la Kecskemet, va lucra incepand din luna mai in trei schimburi, Daimler majorand productia de autoturisme pentru a tine pasul cu cererea pentru autoturisme din clasa compacta, a anuntat grupul german, potrivit Bloomberg, citat de Mediafax. Fabrica produce modelele Clasa B si CLA si a inceput anul trecut sa lucreze sambata pentru a creste productia. Productia noastra a tinut pasul cu greu cu evolutia dinamica a vanzarilor de autoturisme compacte. Aceasta .

NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei.

NATO: Anexarea Crimeei la Rusia, cea mai grava amenintare la stabilitatea Europei de la sfarsitul Razboiului Rece

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a comentat, miercuri, anexarea Crimeei la Rusia, precizand ca este cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece.

Anders Fogh Rasmussen: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, citat de AFP.

Rasmussen: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece.

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, a declarat ca anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece, relateaza Mediafax. Ne-am confruntat si cu alte crize in Europa in ultimii ani: situatia din Balcani, in anii 1990, Georgia, in 2008. Dar aceasta este cea mai grava amenintare la adresa securitatii si stabilitatii Europei dupa incheieerea Razboiului Rece, a spus Anders Fogh .

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili.

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )