Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rasmussen: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece.

România Liberă România Liberă,
Rasmussen: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece.

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, a declarat ca anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece, relateaza Mediafax. Ne-am confruntat si cu alte crize in Europa in ultimii ani: situatia din Balcani, in anii 1990, Georgia, in 2008. Dar aceasta este cea mai grava amenintare la adresa securitatii si stabilitatii Europei dupa incheieerea Razboiului Rece, a spus Anders Fogh . continuă pe România Liberă

Anders Fogh Rasmussen: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, citat de AFP.

NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare de dupa Razboiul Rece

Anexarea Crimeei de catre Rusia reprezinta cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece pana acum, afirma Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei.

NATO: Anexarea Crimeei la Rusia, cea mai grava amenintare la stabilitatea Europei de la sfarsitul Razboiului Rece

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a comentat, miercuri, anexarea Crimeei la Rusia, precizand ca este cea mai grava amenintare la adresa stabilitatii Europei de la sfarsitul Razboiului Rece.

Criza din Ucraina: Fortele ruse au preluat controlul asupra a doua baze ucrainene. Kievul acorda Crimeei trei ore pentru eliberarea comandantului Marinei/ NATO: Anexarea Crimeei, cea mai grava amenintare pentru stabilitatea Europei de dupa Razboiul Rece

Rusia a avertizat SUA ca sanctiunile occidentului, impuse in urma crizei din Crimeea, sunt inacceptabile, si a avertizat ca vor exista consecinte, scrie BBC. Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a transmis acest mesaj intr-o discutie telefonica cu secretarul de stat american John Kerry. Discutia telefonica a avut loc la cateva ore dupa ce liderii din Rusia si Crimeea au semnat un tratat prin care Crimeea a devenit teritoriu al Federatiei Ruse. Urmareste LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor si principalele declaratii de miercuri------------Ora 01:15 Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in UcrainaOra 00:10 David Cameron indeamna G7 sa discute excluderea permanenta a Rusiei din G8Ora 22. 15 Trupele ruse au preluat controlul asupra unei alte baze ucrainene din Crimeea, miercuri seara, a informat un ofiter ucrainean, citat de Reuters.

Ilie Ilascu: Rusia s-a inteles cu statele UE pentru anexarea Crimeei.

Ilie Ilascu, fost deputat al Republicii Moldova si detinut politic in Transnistria, sustine ca anexarea Crimeei face parte din intelegerea Rusiei cu guvernele statelor Uniunii Europene si ca declaratiile lui Vladimir Putin sunt teatrale, informeaza www. noi. md. Ilascu considera ca se urmareste revenirea la hotarele din 1939-1940. Este tare suspecta aceasta alipire a Crimeei, mai ales ca Occidentul a tratat-o pasnic. Dupa parerea mea, este o intelegere a Rusiei cu guvernele statelor din .

Mircea Geoana: Anexarea Crimeei s-a produs deja. E cel mai complicat moment din ultimii 45 de ani

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de Pro TV, ca anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa s-a produs deja, iar retinerea trebuie sa fie in continuare cuvantul de ordine la Kiev.

Am OPRIT orice cooperare cu RUSIA. LOVITURI uriase din partea Occidentului pentru Vladimir Putin, dupa anexarea Crimeei

Sanctiunile se tin lant pentru Moscova, dupa anexarea Crimeei. Rusia a fost suspendata din grupul G8, unde detinea presedintia. in plus, Casa Alba a recomandat investitorilor sa evite actiunile rusesti.

Vladimir Putin SFIDEAZA America si Europa. Va veni in fata Parlamentului si va cere ANEXAREA Crimeei

Vladimir Putin vine astazi in fata Parlamentului rus, unde este asteptat sa ceara Anexarea Crimeei. Discursul are loc la o zi dupa ce Uniunea Europeana si Statele Unite au anuntat sanctiuni pentru oficiali din.

UE nu recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia.

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia, au afirmat marti, intr-o declaratie comuna, presedintii Comisiei Europene si Consiliului European, relateaza Mediafax. Suveranitatea, integritatea teritoriala si independenta Ucrainei trebuie respectate. UE nu a recunoscut nici referendumul ilegal si ilegitim din Crimeea si nici rezultatul lui. UE nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Federatia .

Hollande cere UE un raspuns puternic privind anexarea Crimeei.

Presedintele francez Francois Hollande a condamnat, marti, anexarea Crimeei de catre Rusia si a cerut adoptarea unui raspuns european puternic si coordonat in aceasta criza, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Condamnam aceasta decizie, a afirmat Hollande, potrivit unui comunicat al presedintiei franceze. Citeste si: Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia contravine dreptului .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )