Libnet.ro
UNICEF

10:15

Merkel, despre Romania in Schengen: Nu pot sa promit acum

Antena3 Antena3,
Merkel, despre Romania in Schengen: Nu pot sa promit acum

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, joi, la Berlin, intrebata daca se poate lua o decizie pe Schengen anul acesta, in privinta Romaniei, ca nu poate promite, dar a remarcat ultimele rapoarte pozitive MCV. continuă pe Antena3

Angela Merkel, despre o decizie in acest privind aderarea Romanei la Schengen: Nu pot sa afirm nimic acum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in conferinta de presa sustinuta la Berlin impreuna cu cancelarul german Angela Merkel, ca Romania conteaza pe sprijinul Germaniei pentru identificarea unei solutii care sa permita avansarea spre realizarea obiectivului de aderare la spatiul Schengen. Merkel a declarat insa ca nu poate sa afirme nimic in momentul de fata cu privire la o posibila decizie in acest an privind aderarea Romaniei la Schengen.

Petro Porosenko a vorbit cu Angela Merkel despre posibila trimitere a unei misiuni de pace in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a vorbit vineri cu cancelarul german Angela Merkel despre eventuala trimitere a unei misiuni de pace in estul separatist al Ucrainei. Discutiile dintre cei doi lideri au avut.

Ce spune Merkel despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, joi, la Berlin, in cadrul conferintei comune cu presedintele Klaus Iohannis, referitor la aderarea Romaniei la spatiul Schengen, ca a remarcat ultimele rapoarte pozitive MCV pentru tara noastra si a subliniat ca vor fi discutati pasii urmatori in acest sens, informeaza Mediafax.

Corespondenta de la Berlin. Klaus Iohannis discuta azi cu Angela Merkel despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, la Berlin, cu omologul sau german Joachim Gauk, cu cancelarul Angela Merkel, si cu presedintele Bundestag-ului, Norbert Lammert. Discutiile vor viza aderarea Romaniei la spatiul Schengen si intarirea granitelor UE in estul Europei. Adevarul va transmite in format livetext toate intalnirile presedintelui Iohannis din aceasta zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )