Libnet.ro
UNICEF

06:30

Petro Porosenko a vorbit cu Angela Merkel despre posibila trimitere a unei misiuni de pace in estul Ucrainei

B1 B1,
Petro Porosenko a vorbit cu Angela Merkel despre posibila trimitere a unei misiuni de pace in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a vorbit vineri cu cancelarul german Angela Merkel despre eventuala trimitere a unei misiuni de pace in estul separatist al Ucrainei. Discutiile dintre cei doi lideri au avut. continuă pe B1

Angela Merkel, despre o decizie in acest privind aderarea Romanei la Schengen: Nu pot sa afirm nimic acum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in conferinta de presa sustinuta la Berlin impreuna cu cancelarul german Angela Merkel, ca Romania conteaza pe sprijinul Germaniei pentru identificarea unei solutii care sa permita avansarea spre realizarea obiectivului de aderare la spatiul Schengen. Merkel a declarat insa ca nu poate sa afirme nimic in momentul de fata cu privire la o posibila decizie in acest an privind aderarea Romaniei la Schengen.

Corespondenta de la Berlin. Klaus Iohannis discuta azi cu Angela Merkel despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, la Berlin, cu omologul sau german Joachim Gauk, cu cancelarul Angela Merkel, si cu presedintele Bundestag-ului, Norbert Lammert. Discutiile vor viza aderarea Romaniei la spatiul Schengen si intarirea granitelor UE in estul Europei. Adevarul va transmite in format livetext toate intalnirile presedintelui Iohannis din aceasta zi.

Petro Porosenko vrea o misiune europeana de pace in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a discutat vineri cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, despre eventuala trimitere a unei misiuni de pace in estul Ucrainei, unde se inregistreaza confruntari sporadice in pofida armistitiului, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, la Berlin: Romania, interesata de atragerea investitorilor germani. Angela Merkel: Am discutat despre consolidarea statului de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si cancelarul german Angela Merkel au sustinut o conferinta de presa comuna in cadrul careia au prezentat concluziile discutiilor pe care le-au purtat la Berlin. Seful statului roma.

Angela Merkel, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Vrem sa dezvoltam colaborarea economica; am discutat despre proiecte de mare importanta

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a declarat ca doreste sa dezvolte colaborarea economica cu Romania, discutiile in acest sens cu presedintele Klaus Iohannis vizand proiecte economice de mare importanta.

Merkel, despre Romania in Schengen: Nu pot sa promit acum

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, joi, la Berlin, intrebata daca se poate lua o decizie pe Schengen anul acesta, in privinta Romaniei, ca nu poate promite, dar a remarcat ultimele rapoarte pozitive MCV.

Ce spune Merkel despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, joi, la Berlin, in cadrul conferintei comune cu presedintele Klaus Iohannis, referitor la aderarea Romaniei la spatiul Schengen, ca a remarcat ultimele rapoarte pozitive MCV pentru tara noastra si a subliniat ca vor fi discutati pasii urmatori in acest sens, informeaza Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cruciala cu Angela Merkel. Romania se bucura de sustinerea Germaniei

Klaus Iohannis a avut doua intalniri importante astazi in Germania cu presedintele Joachim Gauck si cu Angela Merkel. in cadrul declaratiei sustinute dupa intalnirea cu Angela Merkel, presedintele.

Ce a obtinut Klaus Iohannis de la intalnirea cu Angela Merkel

Klaus Iohannis si sotia au facut joi seara, la Ambasada Romaniei din Berlin, o baie de multime prelungita, semn de relaxare dupa o zi plina. Totusi, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu a oferit in conferinta de presa mari motive de optimism. N-a facut promisiuni pe tema sustinerii aderarii Romaniei la Schengen, nu a angajat termene. Dar asta oficial. Neoficial, cam toata delegatia romaneasca a afisat relaxarea presedintelui si s-a declarat incantata de discutiile de la Berlin. Cel putin doua ar fi, in viziunea lor, castigurile acestei vizitie: inca un pas important, dupa Paris, spre aderare si o repozitionare notabila in politica externa.

Angela Merkel: Republica Moldova va primi un ajutor substantial din partea Uniunii Europene

Republica Moldova va primi un ajutor substantial din partea Uniunii Europene, a declarat joi cancelarul german, Angela Merkel, adaugand ca Acordul de Asociere se afla in prezent in proces de ratificare in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )