Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mesajul de condoleante al premierului Dacian Ciolos, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Antena3 Antena3,
Mesajul de condoleante al premierului Dacian Ciolos, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Premierul Dacian Ciolos a publicat un mesaj de condoleante, pe contul sau de Facebook, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Mi-ar fi foarte greu sa imi imaginez astazi momentul de cotitura al anilor 90. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: A fost un artist complet, actor creativ si muzician inspirat, om al cuvantului vorbit si scris, spontan si profund spiritual

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat, luni, regretul cu privire la moartea artistlui Ioan Gyuri Pascu, care a incetat din viata in urma unui stop cardio-respirator, la varsta de 55 de ani.

Valentin Mircea nu mai demisioneaza de la sefia Corpului de Control al premierului: Dacian Ciolos m-a rugat sa raman

Valentin Mircea a revenit asupra deciziei de a demisiona din functia de sef al Corpului de Control al premierului. Acesta a scris pe Facebook ca inca de la inceputul lunii septembrie i-a cerut.

Dacian Ciolos, despre Gyuri Pascu: A fost un artist complet/ Mi-ar fi greu sa-mi imaginez momentul de cotitura al anilor 90 fara satira politica si umorul Divertis

Premierul Dacian Ciolos a postat luni un mesaj pe Facebook, prin care spune ca i-ar fi greu sa-si imagineze astazi momentul de cotirtua al anilor 90 fara satira politica, umorul, subtilitatea si energia Grupului Divertis, asupra caruia Ioan Gyuri Pascu si-a pus amprenta originalitatii si sensibilitatii, cu curajul si dezinvoltura izvorate din bunul simt si profunzimea cu care intelegea vremurile. Prim-ministrul mai mentioneaza ca Ioan Gyuri Pascu a fost un artist complet.

Dacian Ciolos si premierul Albaniei au ajuns la o solutie pentru retrocedarea catre statul roman a Casei Iorga

Premierul Dacian Ciolos a avut o intalnire la New York cu presedintele Albaniei, Bujar Nishani.

Dacian Ciolos: Romania are nevoie de o schimbare in modul de a face politica, schimbarea nu o poate face un om

Romania are nevoie de o schimbare in modul de a face politica, ea nu poate fi facuta de un om, ci presupune implicarea celor care si-o doresc, a afirmat premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu acordat Agerpres.

Dacian Ciolos l-a criticat subtil pe Vasile Dincu: Mi-as fi dorit sa mergem mai departe cu reforma administratiei. Din pacate, n-a fost nici suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze lucrurile acestea mai frontal

Premierul Dacian Ciolos a criticat, intr-un interviu acordat Agerpres, ministri din Cabinetul sau, care nu au avut suficienta ambitie sa abordeze mai frontal reforma administratiei publice.

Dacian Ciolos, lamuriri privind o posibila candidatura la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a reiterat ca nu va candida la alegerile parlamentare si i-a incurajat sa ia atitudine pe toti cei care isi doresc o schimbare. Principalul mesaj este ca eu cred ca.

Premierul Dacian Ciolos despre controlul frontierelor: Acordam sprijin unde e nevoie, solicitam colaborare unde pot fi presiuni mari

Romania a demonstrat ca-si poate controla frontierele, a declarat premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu acordat Agerpres, adaugand ca tara noastra acorda sprijin vecinilor acolo unde este nevoie si le solicita colaborarea unde pot sa fie presiuni mai mari.

Dacian Ciolos: Un om de stat trebuie in primul rand sa fie consecvent cu el insusi si sa nu minta

Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu ca, credibilitatea partidelor nu tine doar de discursul liderilor, ci si de programul pe care il propun acestia si numele de pe liste. Premierul se declara.

Gabi Balint, mesaj tulburator dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Gabi Balint a postat un mesaj extrem de tulburator, dupa ce a aflat ca Ioan Gyuri Pascu a trecut in nefiinta, la doar 55 de ani. Cei doi aveau o relatie foarte apropiata, care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )