Libnet.ro
UNICEF

14:31

Mesajul Patriarhului Daniel pentru romani cu ocazia Noului An

Adevărul Adevărul,
Mesajul Patriarhului Daniel pentru romani cu ocazia Noului An

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Preafericitul Daniel, ureaza romanilor, la inceputul Noului An, ani multi si binecuvantati, cu sanatate si mantuire, pace si bucurie, precizand ca in 2015 isi doreste intensificarea vietii spirituale si a misiunii pastorale a BOR in parohii si manastiri, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Mesajul Patriarhului Daniel pentru romani: Ani multi si binecuvantati, cu sanatate, mantuire, pace si bucurie

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), PF Daniel, ureaza romanilor, la inceputul lui 2015, ani multi si binecuvantati, cu sanatate si mantuire, pace si bucurie, precizand ca in noul an isi doreste intensificarea vietii spirituale si a misiunii pastorale a BOR in parohii si manastiri, scrie Mediafax.

Mesajul regelui Mihai si al reginei Ana pentru romani, cu ocazia noului an

Regele Mihai I si Regina Ana le transmit romanilor ca le doresc un An Nou plin de bucurii, noroc, sanatate si impliniri, conform unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Casei Regale.

Mesajul Regelui Mihai I si al Reginei Ana pentru romani, cu ocazia intrarii in noul an

Regele Mihai I si Regina Ana le transmit romanilor, intr-un mesaj facut public pe 1 ianuarie, ca le doresc un An Nou plin de bucurii, noroc, sanatate si impliniri. Majestatile Lor Regele Mihai I si Regina.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )