Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mesajul profesorului Streinu Cercel pentru romanii din Italia: Sa nu vina in Romania daca nu au o nevoie anume Daca trebuie sa vina obligatoriu, sa ia in calcul izolarea la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 Mesajul profesorului Streinu Cercel pentru romanii din Italia: Sa nu vina in Romania daca nu au o nevoie anume Daca trebuie sa vina obligatoriu, sa ia in calcul izolarea la domiciliu

Daca nu au nevoie sa vina acasa, sa nu vina, este mesajul transmis romanilor din Italia de catre managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, profesorul Adrian Streinu Cercel. El a declarat, la Medika Tv, ca romanii din peninsula care vor veni de Paste acasa s-ar putea sa aiba surpriza sa fie trimisi in carantina sau izolati la domiciliu. continuă pe Hotnews

Mesajul profesorului Streinu Cercel pentru romanii din Italia: Sa nu vina in Romania daca nu au o nevoie anume Daca trebuie sa vina obligatoriu, sa ia in calcul izolarea la domiciliu

Daca nu au nevoie sa vina acasa, sa nu vina, este mesajul transmis romanilor din Italia de catre managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, profesorul Adrian Streinu Cercel. El a declarat, la Medika Tv, ca romanii din peninsula care vor veni de Paste acasa s-ar putea sa aiba surpriza sa fie trimisi in carantina sau izolati la domiciliu.

Streinu-Cercel despre romanii din Italia: Daca nu au nevoie sa vina acasa, sa nu vina

Profesorul Adrian Streinu-Cercel ii sfatuieste pe romanii din Italia sa nu vina in Romania cu ocazia sarbatorilor pascale.

Filmul lasat mostenire de Nicolae Ceausescu pentru romanii din 2080. Ce mesaj transmit imaginile

Un filmulet delicios, realizat pentru generatiile viitoare sta cuminte pe un raft in arhiva Studioului de film Alexandru Sahia. E astfel gandit si realizat, incat sa fie de folos copiilor copiilor nostri, daca noi nu mai apucam. Sub comunisti, Bucurestiul avea mai multa verdeata Scurtmetrajul, intitulat Pentru stranepoti, inca ceva depre Bucuresti, e realizat in .

VIDEO Adrian Streinu Cercel, mesaj dur pentru romanii din strainatate care vor sa vina acasa de Paste. Ce le transmite

Romanii din strainatate care se pregatesc sa vina acasa de Paste ar trebui sa se gandeasca de doua ori la acest lucru. Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Bals din Capitala, ii avertizeaza, mai ales pe cei cei din Italia, sa ia in calcul ca s-ar putea ca, in loc sa stea cu cei dragi, sa fie izolati la domiciliu sau in carantina, in contextul epidemiei de coronavirus.

Mic indreptar turistic pentru romanii din Diaspora care se intorc in tara de Sarbatorile Pascale

Romanii din Italia sunt sfatuiti sa nu vina in Romania de Paste, daca nu vor sa petreaca sarbatorile in izolare

Romanii din Italia care vin acasa de Paste ar putea fi izolati. Ministrul interimar al Sanatatii recomanda romanilor din Italia sa evite deplasarile.

Drama uriasa pentru o romanca din Italia. Femeia nu si-a putut inmormanta mama pentru ca a fost izolata la domiciliu

O romanca din Italia traieste drama vietii ei. Plecata in tara sa-si inmormanteze mama, a fost pusa in izolare la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS |Adrian Streinu-Cercel, mesaj pentru romanii care vor sa vina de Paste in tara: Daca nu au o nevoie anume sa vina, sa nu vina

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, le-a transmis romanilor din diaspora ca, daca nu au o nevoie anume sa vina acasa in perioada Pastelui, sa.

CORONAVIRUS |Adrian Streinu Cercel, despre interzicerea zborurilor intre Romania si tarile grav afectate: Se va intampla daca vom avea o rata mare de mortalitate (VIDEO)

Adrian Streinu Cercel, directorului Institutului Matei Bals, a explicat miercuri, in cadrul Stirilor B1 TV ca daca se va ajunge la situatia de infectare a unor persoane cu coronavirus fara sa se stie de.

Adrian Streinu Cercel: Tabloul nu arata foarte rau, dar nici foarte bine. Deja putem vorbi de transmiterea coronavirusului pe teritoriul Romaniei (VIDEO)

Profesorul Adrian Streinu Cercel, directorului Institutului Matei Bals, sustine ca, in privinta infectiilor cu coronavirus, situatia din Romania nu arata foarte rau, dar nu arata nici foarte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )