Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mesajul tulburator aparut pe Facebook-ul lui Corneliu Vadim Tudor dupa moartea acestuia

Antena3 Antena3,
Mesajul tulburator aparut pe Facebook-ul lui Corneliu Vadim Tudor dupa moartea acestuia

O fotografie emotionanta cu Corneliu Vadim Tudor, care isi pupa mama pe frunte, a aparut pe pagina de Facebook a acestuia, luni seara, la cateva ore de la deces. in imagine, presedintele-fondator al PRM apare cu. continuă pe Antena3

Ultimul mesaj de pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor

Dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, pe pagina lui de Facebook, a fost reactualizata o postare din sapte septembrie, cand fondatorul PRM a postat o poezie intitulata Ultima cafea.

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Acesta a publicat pe Facebook, in urma cu o saptamana, o poezie despre moarte: Hai, Moarte, sa bem o cafea/Mai lasa-mi pe cer, inca, steaua

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata luni seara, in spital, la varsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afectiuni cardiace. Liderul PRM a publicat pe pagina personala de.

Ce a postat Corneliu Vadim Tudor pe Facebook cu putin timp inainte de a muri

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau. Starea lui.

Andrei Tinu, despre moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor: S-a stins ultimul Luceafar al Nationalismului Romanesc (FOTO)

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, a scris luni pe pagina sa de Facebook, dupa moartea scriitorului Corneliu Vadim Tudor, ca s-a asternut un intuneric rece si gol. S-a stins ultimul Luceafar.

Victor Ponta, reactie prompta dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Premierul Victor Ponta a transmis luni seara, pe pagina lui de Facebook, condoleante familiei lui Corneliu Vadim Tudor.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

Dan Negru a vorbit cu Corneliu Vadim Tudor, cu putin timp inainte de tragica veste: Caii destinului stiu drumul, noi doar tinem haturile

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a vorbit cu Corneliu Vadim Tudor, la mai putin de o zi de la trecerea in nefiinta a cunoscutului om politic. intr-o postare pe Facebook, Dan Negru evoca, ca o presimtire,.

Dezvaluiri dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor: A vrut sa fie presedintele Stelei

Corneliu Vadim Tudor a murit. Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului Romania Mare, a murit la virsta de 65 de ani la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, scrie gsp. ro. Acesta a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )